Şimdi Ara

Küçük Bir Sorunum Var! Anlayan İçeri Lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma sorunlar hep beni bulur.Umarım çözülebilir hatalardır.

1.cisi : Forumdan aldığım yorumlardan çıkarak X-men origins wolv aldım.Oyunu kurdum.Özelliklerine canyourunit.com dan baktım herşeyi tamam.oyuna girdim anasayfaya gelirken oyundan atıyor.Sizce neden olabilir.Aldığım yer bana ekran kartı driverını güncelle dedi.Ama prototype ondan daha fazla özellikkik istiyor ama onu açabiliyorum.ekran kartından olduğunu sanmıyorum.

2.cisi : Güzel bir araba oyunu alacağım. Şu 2 oyun arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz.
    NFS Shift!
    Racedriver GRİD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 1 Kasım 2009; 18:56:57 >

• 1-Net bişi diyemem ama kaldırıp yeniden kur ve güncel ilaçları kullan,ya da oyunu başka yerden temin etmelisin
    2-Shift benim pek hoşuma gitmedi ben GRİD derim ama ikisinide şans ver istersen shift eskiye nazaran çok kötü bi oyun değil oynanabilir ama grid bende başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

1-Net bişi diyemem ama kaldırıp yeniden kur ve güncel ilaçları kullan,ya da oyunu başka yerden temin etmelisin
    2-Shift benim pek hoşuma gitmedi ben GRİD derim ama ikisinide şans ver istersen shift eskiye nazaran çok kötü bi oyun değil oynanabilir ama grid bende başka

Grid'i aldım.Araba sürmesi zor hakketen ama grafik olarak muhteşem.
    3 defa kaldırıp kurdum oyunu ama olmadı.Başka yerden alacağım ama gene aynı hata çıkar ve param boşuna gider diye korkuyorum.
  • burnout paradise ultimate box oynadınmı? oynamadınsa yapış...

Küçük Bir Sorunum Var! Anlayan İçeri Lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 1 Kasım 2009; 23:16:21 >
  • ea yapımı oyun fazla birşey beklemiyorum ama araştırayım sağol.
  • @__JV__

oyunun yapımcısı EA değil. dağıtan şirket EA. yapımcı şirket Criterion Games. Criterion Games in oyunlarını gözün kapalı alabilirsin. ona bakarsan half life 2 episode 2 yi ve Crysis ide EA dağıtıyor ama yapımcı şirket Valve ve Crytek
  • burnuot u tavsiye ederim gerçekten süper bir oyun biraz farklılık arıyosan nfs vb yarış oyunlarından sıkıldıysan kaçırma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: __JV__

1.cisi : Forumdan aldığım yorumlardan çıkarak X-men origins wolv aldım.Oyunu kurdum.Özelliklerine canyourunit.com dan baktım herşeyi tamam.oyuna girdim anasayfaya gelirken oyundan atıyor.Sizce neden olabilir.Aldığım yer bana ekran kartı driverını güncelle dedi.Ama prototype ondan daha fazla özellikkik istiyor ama onu açabiliyorum.ekran kartından olduğunu sanmıyorum.

Ekran kartı driverlarını güncellemek ilk yapman gereken işlemlerden. Kötü bir şey değil yaptığın aksine ekran kartının daha iyi ve verimli çalışmasını sağlar. Belki şu anda kullandığın driver Prototype'da sorunsuz çalışıyorken, Xmen'de sorun yaratıyordur. Bunu yüklemeden anlayamazsın. Yapacağın şey ekran kartının markasına göre Nvidia veya Ati sayfasına girip orada işletim sistemine ve ekran kartı modeline göre en son driverı bulup indirmek. Sonra driverı çalıştırdın mı o kendini yükler zaten.

• Teşekkürler hepsini araştırıyorum.
    Grafikleri güzel ve aksiyon dolu bir araba oyunu arıyorum.
    @Gokyakbu : Driver yüklemezsem oyun açılmaz mı?(Yüklemesi sorun değil de bulması zor.demin indirdim hata verdi.Eğer bana bulursanız Pmden link atarsanız sevinirim.)

Ekran kartım : ATI Mobility Rodeon X2300
  • http://www.amd.com/tr/Pages/AMDHomePage.aspx

sağ üst köşeden sistemine uygun driverı seç yükle.
  • Valla senin bilgisayar dizüstü. Ati'ın dizüstü ekran kartı sürücülerini bulman gerekiyor. Nvidia'nın sitesinde dizüstü için sürücüler var. Fakat hiç Ati kullanmadığımdan Ati'ın sitesinde olup olmadığını bilmiyorum. bence biraz sitesini kurcala bulursun.
  • Evet dizüstü koraykasap22 ben baktım orada yok.zaten ilk girdiğim yer ati.com oldu.
    Bu arada notebook alındığında vista idi.simdi xp yaptım yani hangisi için indirecem.(vista bölümünde var benim sürücü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 2 Kasım 2009; 18:32:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.