Şimdi Ara

küçük çapraz çanta taşıyan kişi neden eşcinsel olarak niteleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%20%C3%A7apraz%20%C3%A7anta%20ta%C5%9F%C4%B1yan%20erkek

cidden olayın neden böyle olduğunu anlayamadım. ben de almak istiyor(d)um, ancak araştırmam sırasında yukarıdaki ekşi sözlük başlığına denk geldim.

illa cebimizde kocaman ağır bir cüzdan (kredi kartları, banka kartları, ehliyet, kimlik, öğrenci kartı, madeni para, kağıt para, kentkart, istanbulkart) aha oldu cüzdan size bildiğiniz silah.

yeni nesil telefonlarında hafifleşmesine karşın büyük bir şevkle büyüdüğü ortada.

eh, ev anahtarım var, yurt anahtarım var, araba anahtarı var.

belki bir yere gideceğim yanımda usb disk ya da bir katalog lazım...

bunların hepsini cebimde mi taşıyacağım? umut sarıkaya karikatürüne mi dönmek zorundayım?

bol cepli pantolonlar, ya da şortlar derseniz öyle cebi dolu dolu rahat edebiliyor musunuz acaba? ben hiç rahat edemiyorum yürürken ceplerindekiler bacaklarıma vuruyor çünkü.

o zaman;

çanta taşısak eş cinsel, cepte taşışak umut sarıkaya betimlemesi...

eeee napak ölek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 28 Haziran 2011; 22:38:12 >

• ilk defa böyle birşey duydum ve karşı masadaki kıza sorunca, biraz feminel görünüyor cevabını almamla dumurlara uğradım. yakıcam bu çantayı
  • Bir SS alsak,dediğiniz çantayı kafamda canlandıramadım.
  • SS koysana şöyle boydan be mübarek
  • aynen ben de tam canlandıramadım,böyle bir şeyi de ilk defa duydum.
  • Bana da gerçekten çok gay geliyor onlar. Arada bir görüyorum erkeklerde ve bakışım garipleşiyor onlara karşı. İtici.
  • taşışak nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

aynen ben de tam canlandıramadım,böyle bir şeyi de ilk defa duydum.

askılı ufak çantalardan bahsediyor arkadaş.
  • Gayi falan bırakta iğrenç durduğu kesin, hep itici gelmiştir. Hep tiksinmişimdir o tiplerden. Brad Pitte taksan onu karizma 0 a iner şerefsizim. Yapmayın öyle şeyler. Rezil bir şey.
  •  küçük çapraz çanta taşıyan kişi neden eşcinsel olarak niteleniyor?

not: ekşide bulabildiğim ilk resim olduğundan koydum olayı futbola çekmeyin lütfen.
  • umut sarıkaya olayını merak ettim ss yokmu
  • Kullandığımdan değil ama kullanan kullanır bu işin ruhsatı var iş telefonu cep telefonu cüzdanı anahtarlığı var oğlu var neresine soksun adamlar bunca şeyi benim şimdilik sadece telefon cüzdan olduğundan sıkıntı yok.

ow ye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

umut sarıkaya olayını merak ettim ss yokmu

genel bir umut sarıkaya tiplemesi vardır ya; hani bol cepli pantolonlar cepleri dolu dolu, çükede çükede diye koşuyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

umut sarıkaya olayını merak ettim ss yokmu

Bu tarz bir olay. Umut Sarıkaya tespit adamı olduğu için çoğu çiziminde cepte gözüken sigaralar, cep telefonları vs. kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 29 Haziran 2011; 19:46:12 >
  • ben kullanıyorum. iki telefon cüzdan pansiyonun anahtarları evinanahtarı motorsikletin anahtarı.iyide oluyor rahat.eşcinsel de değilim tüm sevgililerim memnun kalmışlardır.

bendeki bu tarz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 28 Haziran 2011; 19:51:30 >
  • Büyük yandan çantaları kullan. Ben de onları kullanıyorum içerisini tam dolduramasam bile daha iyi oluyor. Anahtarlar kulaklık selpak vs. neye ihtiyacım varsa atıyorum içine.

bu sahnedeki muhabbet

-o çantayı takmayacaksın değil mi
    -hangi çantayı?
    -nonoş çantasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Büyük yandan çantaları kullan. Ben de onları kullanıyorum içerisini tam dolduramasam bile daha iyi oluyor. Anahtarlar kulaklık selpak vs. neye ihtiyacım varsa atıyorum içine.

postacı çantası diyorlar... bu sıcakta da olmuyor, bacağımı pişiriyor resmen.

ben de tam hangoverden bahsedecektim
  • 3 4 sene bende taktım,evet aşırı rahat ama şimdi düşünüyorum gerçekten feminen geliyo doğruya doğru.quiksilver,matras,tergan ve bilumum marka 4 5 tane böyle çanta depoda bekliyo isteyene bedava gönderirim.ya da çekilişlemi dağıtsam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.