Şimdi Ara

küçük çapraz çanta taşıyan kişi neden eşcinsel olarak niteleniyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekşisözlükte erkek mi varmış yoksa?ilginç...
  • Belden bağlamalı çantalar var sende onları kullan fişlenmeyelim diyorsan ama her takan gay olmak zorunda değil konudaki örnekler gibi bir tane al kimse de birşey demez sana
  • tatilde mecburen kullanıyoruz.
    anahtar, ruhsat telefon fotoğraf makinesi, yedek piller derken.
    küçük bi çanta şart oluyor.
  • o çanta olmazsa olmaz eşcinsel diyecek adamın alnını karışlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

quote:

3 4 sene bende taktım,evet aşırı rahat ama şimdi düşünüyorum gerçekten feminen geliyo doğruya doğru.quiksilver,matras,tergan ve bilumum marka 4 5 tane böyle çanta depoda bekliyo isteyene bedava gönderirim.ya da çekilişlemi dağıtsam

Bana gönderebilirsin hocam. Seçme hakkımız var mı?

ben de ben de

Biz neciyiz?

akşam geç çıkıyorum fabriakdan bu aralar;kargo margo uğraşamam işin açığı....adanalı olan varsa elden verebiliirm ama

Adanada değilim ama adanalıyım hocam

ben de isterem

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 4 sene bende taktım,evet aşırı rahat ama şimdi düşünüyorum gerçekten feminen geliyo doğruya doğru.quiksilver,matras,tergan ve bilumum marka 4 5 tane böyle çanta depoda bekliyo isteyene bedava gönderirim.ya da çekilişlemi dağıtsam

ben de ben de

Biz neciyiz?

akşam geç çıkıyorum fabriakdan bu aralar;kargo margo uğraşamam işin açığı....adanalı olan varsa elden verebiliirm ama

ben de isterem

istemem ama yan cebime koy

• O çantasız dışarıya adım atmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de ben de

Biz neciyiz?

ben de isterem

istemem ama yan cebime koy

biz rüşvet almayız ama hediyeye hayır demem diyosun yani

• erkek adam çanta mı taşır
  • Valla banada kız arkadaşım almış hediye olarak, tipi hoşuma gitti ama sırf şu yorumlardan dolayı bikere bile kullanmadım, ama kotun arka cebinde cüzdan o kadar rahatsız ediyorki beni anlatamam, belimi ağrıtıyor otururken bence kullanılmalı bu çantalar

bikez çantayı taktım dışarı çıkıyodum ev arkadaşım ne o i.ne çantasıyla mı gezcen dedi o gündür kullanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MmN20 -- 29 Haziran 2011; 0:09:55 >
  • çantanın tarzını çarpıttınız yanlız küçük çapraz asılan çanta konu bu
  • Ben hergün kullanıyorum tanıdıklarım arasında da kullanan var hatta birisi öğretmen. Böyle bir saçmalık duymadım, görmedim. Ben ufak deri çanta kullanıyorum askılı. Içine de herşeyi koyuyorum. Cüzdan, hdd, hacı yağı, gözlük bezi, biber gazı, selpak, anahtar, h.kartı okuyucu bazen telefon. Omuzdan askılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 29 Haziran 2011; 0:25:27 >
  • Çünkü içinde oyuncakları vaaar
  • Eee bundan bende de var.
  • Geçer geçer.
    Bir kaç yıl önce küpe takan erkeğe ibne demiyor muyduk?
    Nonoş çantası muhabbeti de geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 29 Haziran 2011; 2:39:39 >
  • Artık bu tür bir çantaya ihtiyacım olacak, elektronikler, cüzdan ve bazı gerekli şeyleri taşımam gerekiyor fakat sportif birşey bulmam lazım.

küçük çapraz çanta taşıyan kişi neden eşcinsel olarak niteleniyor?

Şu tür hoşuma gitti, fakat uzun yollarda takamazsı omzun ağrır hep, normal çantalarda liseli gibi gösteriyor adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 29 Haziran 2011; 2:48:46 >
  • Bu çantadan babamda çok kullanıyor. Özellikle yazları. Kışları neyi varsa hepsini montunun cebine dolduruyor. Tabi yaz gelince cep sayısı azalıyor
  • ilginç bir tesbit olmuş benimde hoşuma gitmiyor bilakis küçük olanlar çok kötü duruyor ama eşcinsel benzetmesi garip olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

ben kullanıyorum. iki telefon cüzdan pansiyonun anahtarları evinanahtarı motorsikletin anahtarı.iyide oluyor rahat.eşcinsel de değilim tüm sevgililerim memnun kalmışlardır.

bendeki bu tarz:
     küçük çapraz çanta taşıyan kişi neden eşcinsel olarak niteleniyor?

Aynen bu tarz çanta kullanan hiçbir erkeği eşcinsel olarak görmedim aksine yakıştırıyorumda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.