Şimdi Ara

Kucuk Prens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kucuk prens hakkında ki dusunceleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pal sokağı ile beraber okunması, okutulması gerekilen kitap.. CAN yayınlarından çıkanın çevirisi daha iyi zannederim ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Pal sokağı ile beraber okunması, okutulması gerekilen kitap.. CAN yayınlarından çıkanın çevirisi daha iyi zannederim ki..

Cemal Süreya & Tomis Uyarin cevirisiyle ve yazarin kendi resimleriyle guzel bir yapiti daha guzellestirmisler gercektende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Başka yayınların çevirisi var, daha fazla görselli olanları, daha büyük olanları da seçenekler arasında. Çocuklar için daha fazla resimli olanları tercih ediliyor..
  • Sabah yarısını akşam yarısını okuduğum 1 günde bitirdiğim bir kitap Küçük Prens.

Aklımda kalan kısımlar;

“Büyükler sayılara bayılırlar. Tutalım, onlara yeni edindiğiniz bir arkadaştan söz açtınız, asıl sorulacak şeyleri sormazlar. Sesi nasılmış, hangi oyunları severmiş, kelebek biriktirir miymiş sormazlar bile. ‘Kaç yaşında?’ derler, ‘Kaç kardeşi var? Kaç kilo? Babası kaç para kazanıyor?’ Bu türlü bilgilerle onu tanıdıklarını sanırlar.”

''Saat 4 de randevulaşıyorsak ben saat 1 gibi hazırlanırım saat 2 ye doğru mutlu olmaya başlarım 3 e doğru içim mutlulukla dolmaya başlar ve kıpır kıpır eder.''
  • gosmugo kullanıcısına yanıt
    Bu hangi çevirisi hocam?
  • Bu kitabın adını çok duyuyorum. Kitap ne üzerine ve yetişkinler okuyabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propranolol

Bu kitabın adını çok duyuyorum. Kitap ne üzerine ve yetişkinler okuyabilir mi?

İlk okul, orta okul caglarindaki cocuklar kadar buyuklerinde ellerinden dusurmeyecegi bir bas ucu kitabi.

• kısa kitap zaten. 1 saatte bitirilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

kısa kitap zaten. 1 saatte bitirilir diye düşünüyorum.

Gercekten oyle. Okuyani sıkmayan, akıcı bir anlatıma sahip.

• 18 yasina gelmis olmama ve kitabi okuyali 7 8 sene gecmis olmasina ragmen hala ne zaman hatirlasam tebessum ettirir. yazara ait cizimler ve icindeki bazi bolumler cok cok ozeldir. favorim ise fil yutmus boga yilani.

• Abartıldığı kadar güzel değil. En azından Şeker Portakalı daha hoştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KontDantes

Abartıldığı kadar güzel değil. En azından Şeker Portakalı daha hoştu.

Goreceli bir durum :)

• Bence bu çocuk kitabı falan değil. Öyle güzel metaforlar, göndermeler var ki bunu çocukların hangi biri tam olarak anlayabilir? Kitabı okurken baştan aşağı çizmiştim zaten. Her sayfasının altında yatan çok farklı şeyler var.
  • Overrated

• Kucukken okumustum yakin zamanda bi daha okuyayim bakayim

• Gerçekten çok güzel ve özel bir kitap.Ara sıra elime alır rastgele bir sayfa açar okurum.
  • Fil yutan boa yılanı...
  • çocuk masumluğunun tavan yaptığı kitap.. küçük çocuklarınızla birlikte yorumlayıp ders almalarını sağlayabilirsiniz
  • Muhtemelen başka hiçbir kitap, bu kadar az sayfa ile bu kadar çok duygu anlatmıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.