Şimdi Ara

Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster 34.90 TL Yerine 14.90 TL - 17.09.2012 Son Gün! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
6.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Ben de sipariş verenlerdenim.. Hakem heyeti yolları yine gözüküyor mu nedir?

Sizin çalışmanızda yapılıyor şu anda Ersin Bey, bugün taslağı size gönderiliyor.
  • Ersin Bey, Çağatay Bey çalışmalarınız gönderildi sizleren onay maili bekliyoruz. İyi günler. Forum dışında olacağım bir problem olursa mail veya mesaj atabilirsiniz.
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

http://webtv.hurriyet.com.tr/8/38171/0/1/fotograflarinizi-mozaik-efektiyle-zenginlestirin.aspx

Gerçekten çok kolay ve kullanışlı bir program Foto-Mosaik-Edda, ayrıca install etmeden kullanılabilir versiyonu da var, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorunuolan

quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: istcool

http://webtv.hurriyet.com.tr/8/38171/0/1/fotograflarinizi-mozaik-efektiyle-zenginlestirin.aspx

Gerçekten çok kolay ve kullanışlı bir program Foto-Mosaik-Edda, ayrıca install etmeden kullanılabilir versiyonu da var, tavsiye ederim.

Kolay olsa ne yazar 680 tane fotoğrafımı atıp mosaic yapmak için değişik ayarlarda çözünürlük ve boyutlarda onlarca kez denememe rağmem hiç birinde tatmin edici bir sonuç vermedi ana görüntüyü tatmin ediçi şekilde oluşturamıyor çöpten öte değil.

Farklı bir klasör içinde aynı fotoğrafları kopyala yapıştır. adetini arttırıp dene, çok güzel oluyor.

• Başka kampanyalarınız da olacak mı? Diğer konunuza da yazdım ancak cevap alamadım. Kampanyalarınızdan daha sık nasıl haberdar olabiliriz? Bu çalışmanızdan yararlandım yapanın ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitopuat -- 10 Ekim 2012; 18:39:56 >
  • Bende merak ediyorum nasil bi program acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımın adını vereyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Yazılımın adını vereyim mi?

Mümkünse versende demo felan bi mozail çalışması yapsak bizde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.