Şimdi Ara

Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster 34.90 TL Yerine 14.90 TL - 17.09.2012 Son Gün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
4
Favori
6.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine 14.90 TL - 17.09.2012 18:00' Kadar!

20.09.2012 Saat 18:00'a Kadar Uzatılmıştır

http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-37080.html

Boyut: 35 x 50 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmedusa -- 18 Eylül 2012; 14:42:21 >

• ne kadar günde gönderiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alekto4

ne kadar günde gönderiyorsunuz
    Görüntü iyi gelmedi.
  • quote:

ne kadar günde gönderiyorsunuz
    Merhabalar, örneğin: sabah saatlerinde gerekli fotoğrafları gönderirseniz 14:00 a kadar taslak çalışması size gönderilir. Hemen onaylarsanız, aynı gün kargoya verilir.
    Kargo ücreti tüm Türkiye'ye 4.90 TL'dir. Dilerseniz kapıda ödeme ile de alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Görüntü iyi gelmedi.

Görüntü kalitesi sizi yanıltmasın, bire bir örnek bir çalışma ve orjinal kaliteyi görmek isterseniz buyrun:http://f1209.hizliresim.com/11/j/d3wd9.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

quote:

Görüntü iyi gelmedi.

Görüntü kalitesi sizi yanıltmasın, bire bir örnek bir çalışma ve orjinal kaliteyi görmek isterseniz buyrun:http://f1209.hizliresim.com/11/j/d3wd9.jpg

Alıntıları Göster
    çok farklı bişey aslında güzelmiş renk tonlarını falan ayarlamak çeşit çeşit renkleri bir araya getirmek gayet zor olsa gerek

• quote:

Merhabalar, örneğin: sabah saatlerinde gerekli fotoğrafları gönderirseniz 14:00 a kadar taslak çalışması size gönderilir. Hemen onaylarsanız, aynı gün kargoya verilir.
    Kargo ücreti tüm Türkiye'ye 4.90 TL'dir. Dilerseniz kapıda ödeme ile de alabilirsiniz.

Nereden geliyor kargo? Bana yarın akşam 19.00'a kadar lazım doğumgünü var. Ankara'daysa bi şekilde alayım?
  • Çok güzel valla bayıldım ama ne yazıkki harici hard diskim bozuldu butun fotolarim gitti. Aile fotosu yaptirirdik yoksa gelecege bi hediyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :)

çok farklı bişey aslında güzelmiş renk tonlarını falan ayarlamak çeşit çeşit renkleri bir araya getirmek gayet zor olsa gerek

Alıntıları Göster
    takip yarın sipariş geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

Güzel yorumunuz için teşekkürler... Örneğin 100 Adet fotoğrafla harikalar yaratılıyor. En güzel çıkan görüntü ise portrelerdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

Güzel yorumunuz için teşekkürler... Örneğin 100 Adet fotoğrafla harikalar yaratılıyor. En güzel çıkan görüntü ise portrelerdir.

Alıntıları Göster
    kac tane resim gondermemiz gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekaydirma

quote:

Nereden geliyor kargo? Bana yarın akşam 19.00'a kadar lazım doğumgünü var. Ankara'daysa bi şekilde alayım?

İstanbul Kadıköy Boğa'nın orada ofisimiz :(
  • quote:

quote:

Görüntü iyi gelmedi.

ikna oldum tamamdır güzel çalışma

• quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

kac tane resim gondermemiz gerekiyor ?

Merhabalar, minimum 50 Adet ne kadar fazla fotoğraf gönderirseniz o kadar çok iyi sonuç alırız. Tavsiyemiz ise 80'in altına düşmemesi...
  • Bende aatis baltalamak gibi olmayayim diyordum bende zamaninda yaptim bundan program bulup bastirmak zaten zor degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Bende aatis baltalamak gibi olmayayim diyordum bende zamaninda yaptim bundan program bulup bastirmak zaten zor degil
    pc de bi programım var onunla gayet güzel yapılıyor bastırmakta size kalıyor durun programı bulabilirsem yazayım ismini, sıcak değil.

edit:easy mosaic v8.02 professional edition , program bu. ben taa 2008 de bulmuştum bunu versiyonları yükselmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 16 Eylül 2012; 23:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

Bende aatis baltalamak gibi olmayayim diyordum bende zamaninda yaptim bundan program bulup bastirmak zaten zor degil
    fotoları nereye gonderıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Google'da Photo Mosaic diye aratın bu işi yapan ücretsiz onlarca program var.

35x45 baskıyı buradan 6 TL'ye bastırın bitsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_55919280/tm.htm

Her konuda buna benzer paylaşımlar görüyorum gülüp geçiyorum. Yıkıcı değil yapıcı olmaya davet ediyorum sizi... DH Ailesine önerdiğiniz önce firmayı siz bi inceleyin, siz orada kredi kartı bilgilerinizi güvenip yazar mıydınız şahsım adına soruyorum polemik yaratmak için değil. Yazmak için yazmayın adresi bile yok firmanın cep telefonu konulmuş. Baskı, kağıt kalitesi daha önemlisi şirket kalitemizin arkasındayız. 300 gram mat kuşe'ye poster kağıdına basıyoruz. İndirim kaliteden ödün vermek değildir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Google'da Photo Mosaic diye aratın bu işi yapan ücretsiz onlarca program var.

35x45 baskıyı buradan 6 TL'ye bastırın bitsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_55919280/tm.htm

Her konuda buna benzer paylaşımlar görüyorum gülüp geçiyorum. Yıkıcı değil yapıcı olmaya davet ediyorum sizi... DH Ailesine önerdiğiniz önce firmayı siz bi inceleyin, siz orada kredi kartı bilgilerinizi güvenip yazar mıydınız şahsım adına soruyorum polemik yaratmak için değil. Yazmak için yazmayın adresi bile yok firmanın cep telefonu konulmuş. Baskı, kağıt kalitesi daha önemlisi şirket kalitemizin arkasındayız. 300 gram mat kuşe'ye poster kağıdına basıyoruz. İndirim kaliteden ödün vermek değildir.

Alıntıları Göster
    Ürün bulunamadı diyor

• quote:

fotoları nereye gonderıcem

Sipariş verme işlemini tamamladıktan sonra sipariş numaranızla birlikte info@hediyecaddesi.com adresine resimlerinizi gönderebilirsiniz.
    Sipariş numaranızı göremediyseniz eğer sipariş vermiş olduğunuz Ad Soyad yeterli olacaktır.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.