Şimdi Ara

Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster 34.90 TL Yerine 14.90 TL - 17.09.2012 Son Gün! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
6.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yesil-111

Ürün bulunamadı diyor

Merhabalar,
    Şu anda tekrar stok ekledim, çok fazla satılıyor şu aşamada stok tükenmişti.
    http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-37080.html < buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmedusa -- 16 Eylül 2012; 23:51:32 >
  • Şimdi alsam , 2-3 hafta sonra fotoğrafları yollasam olur mu ? Benim fotoğrafların tanesi 3 megabayttan başlıyo 15'e kadar var ve ortalama 7-8 mb , o kadar dosyayı nasıl göndereceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Şimdi alsam , 2-3 hafta sonra fotoğrafları yollasam olur mu ? Benim fotoğrafların tanesi 3 megabayttan başlıyo 15'e kadar var ve ortalama 7-8 mb , o kadar dosyayı nasıl göndereceğim ?

Merhabalar, kapıda ödeme için geçerli olmayacaktır, havale veya kredi kartı ile satın alacak iseniz sorun olmayacaktır. Fotoğrafları dilerseniz part halinde sunuculara yükleyerekte gönderebilirsiniz. Örneğin hotfile.com vb. sitelerden linkleri paylaşmanızda yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmedusa

quote:

Orijinalden alıntı: alekto4

fotoları nereye gonderıcem

Sipariş verme işlemini tamamladıktan sonra sipariş numaranızla birlikte info@hediyecaddesi.com adresine resimlerinizi gönderebilirsiniz.
    Sipariş numaranızı göremediyseniz eğer sipariş vermiş olduğunuz Ad Soyad yeterli olacaktır.

Teşekkürler

siparişi verdim fotoları gönderdim. küçük fotoların boyutlaını küçülttüm eğer çözünürlük problemi olursa acil bildirin daha iyi formatta göndereyim. ve yarın kargoya vermenizi rica edicem. salı elimde olmalı.
    teşekkür ederim.

YUSUF SÜMBÜL
    sipariş ismi

• quote:

quote:

quote:

fotoları nereye gonderıcem

Sipariş verme işlemini tamamladıktan sonra sipariş numaranızla birlikte info@hediyecaddesi.com adresine resimlerinizi gönderebilirsiniz.
    Sipariş numaranızı göremediyseniz eğer sipariş vermiş olduğunuz Ad Soyad yeterli olacaktır.

Teşekkürler

siparişi verdim fotoları gönderdim. küçük fotoların boyutlaını küçülttüm eğer çözünürlük problemi olursa acil bildirin daha iyi formatta göndereyim. ve yarın kargoya vermenizi rica edicem. salı elimde olmalı.
    teşekkür ederim.

YUSUF SÜMBÜL
    sipariş ismi

Siparişiniz sisteme düştü, akşam saatlerinde kargo takip numarası sisteme girilecektir. Takip kodu ile ups.com.tr'den kontrol edebilirsiniz.
    Küçük pozları oluşturacak fotoğrafların çözünürlüğü sorun olmaz fakat, ana fotoğrafın çözünürlüğü yüksek olmalıdır, ana fotoğrafı ayrı bir mailde yüksek çözünürlükte göndermeniz iyi olacaktır. Mail konuda ana fotoğraf olduğunu lütfen belirtiniz. Yarın size taslak çalışmayı attıktan sonra mailinize, telefon ile aracağız.

Teşekkürler iyi geceler dilerim.

• iyi geceler bende ürünü almak istiyorum direk yerinize resimlerle gelsem ve elden teslim alsam olur mu acaba? ve birkaç resimde oynama yapmak istiyorum arkaplan vs düzeltme gibi onlarıda normal fotoğraftan daha büyük boyutlarda bastırmak istiyorum. bana adresinizi ve bununla ilgili fiyatları pm yoluyla atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

iyi geceler bende ürünü almak istiyorum direk yerinize resimlerle gelsem ve elden teslim alsam olur mu acaba? ve birkaç resimde oynama yapmak istiyorum arkaplan vs düzeltme gibi onlarıda normal fotoğraftan daha büyük boyutlarda bastırmak istiyorum. bana adresinizi ve bununla ilgili fiyatları pm yoluyla atabilir misiniz?

Merhabalar, tabi efendim bekleriz ofisimize. Çalışmayı geldiğinizde hazırlar basarız. Osmanağa Mah. Serasker Cad. No:102/4 Kadıköy 216 700 16 42 Gelmeden önce haber verirseniz tasarımcı arkadaşımız ona göre iş planını ayarlar bekletmemiş oluruz sizi. Mesaj ile iletişim numaranızı bildirirseniz sevinirim yarın yol tarifi yaparız...
  • Göstermiş olduğunu ilgi için teşekkür ederim... Sizler için yeni bir kampanya daha hazırlatıyorum dilerim memnun kalırsınız.
  • Kaçırdık
  • oooo kaçırdık yeni bir kampanya olursa pm atın lütfen.
  • Yeniden satışa sunulursa PM atın lütfen. Umarım 8 Ekim 2012 tarihine kadar elimde olacak şekilde yeniden açılır kampanya
  • quote:

Göstermiş olduğunu ilgi için teşekkür ederim... Sizler için yeni bir kampanya daha hazırlatıyorum dilerim memnun kalırsınız.

kampanyanızı kaçırmışız. yeni kampanya yapınca lütfen pm atınız.
  • 20.09.2012 Saat 18:00'a Kadar Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine, Sadece: 14.90 TL

İsteğiniz üzerine uzatılmıştır arkadaşlar... İlginiz için teşekkürler...

http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-37080.html
  • quote:

20.09.2012 Saat 18:00'a Kadar Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine, Sadece: 14.90 TL

http://www.hediyecaddesi.com/Kucuk-Resimlerden-Olusan-Dev-Mozaik-Poster,PR-37080.html

ödemeyi şimdi yapsak gelecek hafta da resimleri göndersek bi sıkıntı çıkmaz degilmi?

• Önce fotoğraf biriktirmek lazım :D
  • Merhaba ben satın alacam ama 140 kadar fotoğraf yollayacam 450 MB felan yapıyor. Resimler için ideal boyut nedir. Eğer bozulma olmuyorsa biraz küçültüp dropbox a felan yükleyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Merhaba ben satın alacam ama 140 kadar fotoğraf yollayacam 450 MB felan yapıyor. Resimler için ideal boyut nedir. Eğer bozulma olmuyorsa biraz küçültüp dropbox a felan yükleyecem.

Merhabalar,
    En küçüğü 400x400 bile olsa sorun yaratmayacaktır. Tek dikkat etmeniz gereken ana fotoğrafın büyük olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

20.09.2012 Saat 18:00'a Kadar Küçük Resimlerden Oluşan Dev Mozaik Poster: 34.90 TL Yerine, Sadece: 14.90 TL

ödemeyi şimdi yapsak gelecek hafta da resimleri göndersek bi sıkıntı çıkmaz degilmi?

Merhabalar,
    Kapıda ödeme dışında ( havale ve kredi kartı) diğer ödemelerde sorun olmaz. Satıl aldıktan sonra ne zaman isterseniz, fotoğrafları gönderebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Önce fotoğraf biriktirmek lazım :D

İşte tüm mesela o :)))) Çoğumuzun toplasak 20 fotoğrafı yok :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmedusa -- 18 Eylül 2012; 16:30:57 >
  • tam açık adresiniz var mı acaba kadıköy boğa demişsiniz. flash disk ile rahat rahat getiririm dosyaları. ayrıca 35x50 dışında daha büyük ölçülerde baskı yapıyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.