Şimdi Ara

Küçük şehirlerde pokemon go oynamak ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sıkıntıyı yaşayan yalnız ben değilim galiba. Kalktım belki orada olur diyerek diyarbakıra kadar gittim ancak diyarbakırda da ne bir gym ne bir pokestop bölgesi vardı.

Bu sorunu nasıl halledeceğiz ? Yoksa oyunu mu bırakacağız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayara sahipsen ve oyunun artırılmış gerçeklik özelliğinden faydalanmak istemeden oynamayı göze alıyorsan fake gps kullanarak oynayabilirsin. Veya rootlu bir telefona sahipsen aynı şekilde yine telefon üzerinden fake gps ile evinden oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator2 -- 19 Temmuz 2016; 12:45:31 >
  • İnternetten başvuru yaparak alanında GYM yoksa bile Pokestop ekleyebiliyorsun şehrine.

• poke stop veya gym eklenmesini kısa sürede yapacaklarını sanmıyorum. Birçok başvuru geliyordur bunun için dünyanın dört bir köşesinden. Uzun bir süreç olacaktır ve bence talep sayılarını da bölgelere göre dikkate alacaklardır öncelik için.

1-2 pokestop veya gym için uğraşmaya değmez, oyunu hiç oynama daha iyi.

metropollerden bir örnek yer;

Küçük şehirlerde pokemon go oynamak ...

• Allahın erganisine kim pokestop atacak oyunu bırakacam mecbur pokestopsuz nasıl oyun oynayayım ben bu oyununyapan kıcık adamı boğarım küçük şehirleri düşünmemiş

• Aynı Problemi bende Kızıltepede Yaşıyorum Mardin Merkeze gittim Toplayıp geldim poketopları ve yumurtaları
  • bence pokelerin çıkışıda yanlış. özel nadir güçlü pokemonlar ormanlık alanlarda dağlarda olmalı ve kırsalda daha çok pokemon olmalı ama tam tersi. düşünsenize şehrin göbeğinde bir megmar mal mal dolaşıyor bence saçma. şehirde bol bol fare kuş yarasa kedi köpek olur.

her ilçeye en az bir gym noktası konmalı hatta merkez ilçelere bile bir gym noktası yeterli gelebilir. gymlerdeki savaş mantığına karşılıklı online savaşıda eklemeliler ama yine gym noktasında olmalı. gymin kendi savaşları ise turnuva şeklinde gibi şuan ki gibi düşünülmeli kazanan 3 lü ekibe xp vs. verilmeli.

şehirdeki özel noktaları beğendim gerçekten ama buraların yakınında pokemon çıkmasıda bence saçma.
    mezarlıklarda ve parklarda pokemon çıkması tabiki gayet doğal ama bir megmar onix falan tutarlı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Allahın erganisine kim pokestop atacak oyunu bırakacam mecbur pokestopsuz nasıl oyun oynayayım ben bu oyununyapan kıcık adamı boğarım küçük şehirleri düşünmemiş

Diyarbakır'da Kayapınarda 3-4 tane, ofis-vilayette 4-5 tane dağkapıda 6-7 tane pokestop var. Toplam memlekette 3-4 tane Gym var. İzmir'de sadece bornova büyükpark-küçükpark civarında Diyarbakır'ın toplamından fazla pokestop ve gym vardı. Ya bi çözüm bulmaları gerekiyor ya da buralarda oynanmaz bu oyun.
  • Bende kızıltepede aynı problemi yaşıyorum gym de yok poketopları da
  • Arkadaşlar eminim ki Diyarbakır'da çok pokemon oynayan vardır, birleşip sesinizi duyurabilirsiniz sonuçta oraya pokestop koymak devletin işi.

• Trabzonda aynı sorunu yaşıyoruz Atapark ve Meydan Tarafı dışında çok görmedim ben pokestop hele benim mahallemde pokestopu geçtim pokemon bile yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.