Şimdi Ara

Küçük Ufak Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler dilerim. benim bir sorum var. Belki kimine göre saçma olacak fakat merak içerisindeyim. Sistem toplamaya karar verdim ve apu bir sistem olacak. (Ryzen 2200g) Parçalarımda eksik işlemci ve ram. Hazır olan parçalarım anakart kasa psu vs. Bugün satın almış olduğum gamepower uranos isimli kasa geldi. Anakartım gigabyte ab350m gaming 3. Parçaları tek tek alabiliyorum malum öğrenciyiz Hazır olan parçaları şimdilik kasaya montajladım ve psu aracı ile elektrik vermek istedim. kasadaki dahili fanlar çalışıyor mu? nasıl görünecek merakı ile yaptım fakat hiç bir şekilde bilgisayarda tepki oluşmadı. Hani beklentim fanların dönmesi hardisk in çalışması felan. özür dileyerek tekrardan sormak istiyorum sizce normal mi ? Psu hardisk ten eminim kesinlikle çalışıyor çünkü bi arkadaşın pcde denedim. Belki güç tuşu bozuktur dedim ve powersw pinlerini kısa devre yaptım gene tık yok. Sizce Normal mi ?
    Elektrik elektronik 1. sınıf öğrencisiyim.

• normal değil.
    anakart ve psu bağlantılarını düzgün yaptıysan ateşlemesi gerekir.
    psu nun arkasında 1-0 olan bi tuş olabilir kontrol et olmazsa sadece psu yu test et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.