Şimdi Ara

Küçüklüğümüze Dönelim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçimden geldi şu resimlere bakıp bir offf cekdim keşke yine cocuk olsam.!

Küçüklüğümüze Dönelim...

Küçüklüğümüze Dönelim...

Küçüklüğümüze Dönelim...

En SOldaki Benim resimlerden Tanırsınız ZAte xD

İlk 2 resmi editlemedim ama Ceza yazmayın cocukluk işte xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuRXuLL -- 24 Ağustos 2008; 22:21:07 >

• bunu bile +18 diyip kapayabilirler çıplaksın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

bunu bile +18 diyip kapayabilirler çıplaksın ya
    annemde beni leğende yıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

bunu bile +18 diyip kapayabilirler çıplaksın ya
    Aman Tayyip görmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Aman Tayyip görmesin.

Alıntıları Göster
    ilkokula giderken pazar günleri hep banyo günümüsdü.sonra tırnaklarımızı keserdi annem.önlüklerimizi,beyaz dantelli yakalarımızı ütülerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: lazycat

ilkokula giderken pazar günleri hep banyo günümüsdü.sonra tırnaklarımızı keserdi annem.önlüklerimizi,beyaz dantelli yakalarımızı ütülerdi

Alıntıları Göster
    Leğenlerdeki Şampuan Dalin Hala Şişesi Bile aynı ( Göz Yakmayan Ama Nedense Hep yakardı )

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuRXuLL

Leğenlerdeki Şampuan Dalin Hala Şişesi Bile aynı ( Göz Yakmayan Ama Nedense Hep yakardı )

Alıntıları Göster
     Küçüklüğümüze Dönelim...

Bu da benim küçüklüğüm.Amerikan saçlar.Saçlar öyle güzeldiki sallardım saçlarımı herkes hayran kalıyodu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Küçüklüğümüze Dönelim...

Bu da benim küçüklüğüm.Amerikan saçlar.Saçlar öyle güzeldiki sallardım saçlarımı herkes hayran kalıyodu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Küçüklüğümüze Dönelim...

annemdee benim saçlarimı boyle kestirirdi.Hic sevmezdim.Basima tas konulup saçım kesilmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Küçüklüğümüze Dönelim...

Alıntıları Göster
    quote:

[image]http://img393.imageshack.us/img393/6758/dcam0012sq8.jpg[/image

Benim saçlarda amerikandı.Hey gidi

• quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

quote:

[image]http://img393.imageshack.us/img393/6758/dcam0012sq8.jpg[/image

Benim saçlarda amerikandı.Hey gidi

Alıntıları Göster
    Ben kendi resimleri koysam

Bi ara eklerim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

Bi ara eklerim .

Alıntıları Göster
    Ben Koyarsam
    SaLLanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

Bi ara eklerim .

Alıntıları Göster
    Bnm Saclar kıwırcıkdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuRXuLL -- 24 Ağustos 2008; 22:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HacıMuro_

Ben Koyarsam
    SaLLanır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Ben Koyarsam
    SaLLanır

Koy Be Hocam.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Ben Koyarsam
    SaLLanır

Koy Be Hocam.

Alıntıları Göster
    Yukarı.

• quote:

Yukarı.

Alıntıları Göster
    Dalga geçmiyorum ama, 6 - 7 yaşlarım çok tatlıdır. Koysam buraya üstüne tanımam. Annem hastane de çalışıyordu, doktorun yanında, hastane de herkes bana mama alırdı ( toz mama çok güzel hala var ) Herkes tobleron mu neydi, o çikolatadan alırdı. Kantinciye giderdim, kaşarlı tost yapardı. Doktorlar oyuncak verirdi hep. Keşke yine küçük olsam.

Bir kere sokaktaydım, annem işe gittiği için yan komşu ilgileniyordu benimle, ( aslında tüm sokak severler beni herkes ilgilenirdi ) Sonra sokakta altıma s.çtım gittim bir teyze vardı, babaanne diyordum ben ona. Baba anne altıma s.çtım dedim, oda tuvalete götürdü üstümü çıkarttı, hala hatırlarım o günü. Çocukluk aklı altıma s.çıyorum bide duvara yaslanıyorum. Temizlerken bir baktım, b.k tost gibi olmuştu. Ne pis gündü be.. Gerçekten çok tatlıdır küçüklüğüm. Ya offf.. Keşke küçük olsam yine..

Küçükken çok kurnazdım 7 - 8 yaşlarında. Hatırlıyorum 3 - 4. sınıfta aşı günü vardı, hemşire geldi, ben aşı olmayacağım dedim. Zorladılar, ben kalorifer olan sırada oturuyordum. ( baktım herkes ağlıyor tırstım biraz. ) Sonra çığlık attım ağlamaya başladım, bayağı uğraştım ama, g.tümü yırttım af edersiniz. Tutundum sıralara falan. Ben annemin hastanesin de olacağım aşımı falan dedim. ( Onlarda enayi gibi yedi 1 - 2 dakika uğraştan sonra ) Aradan yıllar geçti, arkadaşlar hala anlatır güleriz.

Bir kere daha aşı günü vardı, biz tırstık tabi, okuldan kaçtık sonra, sahilde dolaştık. Annemin çalıştığı hastaneye gittik ( Aşı yapıp bıraktılar diyecektik.. ) Sonra ben bi tahta çubuk buldum, alın bununla kolunuzu kızartın dedim. Birazcık koluma hafif zarar verdim. ( Kızarıklık yaptım, aşı olduğumuzu sansınlar diye ) Sonra annemin yanına gittik, durumu falan anlattık. Olduk aşı dedik. Sonra sahile indik, bizim mehmetcanın annesi gelmiş, bizi yakaladı orada, bunların hepsi okula gitti, bende biraz direndim, annemi ikna ettim hastane de kaldım. Bunlar da yallah okula.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Dalga geçmiyorum ama, 6 - 7 yaşlarım çok tatlıdır. Koysam buraya üstüne tanımam. Annem hastane de çalışıyordu, doktorun yanında, hastane de herkes bana mama alırdı ( toz mama çok güzel hala var ) Herkes tobleron mu neydi, o çikolatadan alırdı. Kantinciye giderdim, kaşarlı tost yapardı. Doktorlar oyuncak verirdi hep. Keşke yine küçük olsam.

Bir kere sokaktaydım, annem işe gittiği için yan komşu ilgileniyordu benimle, ( aslında tüm sokak severler beni herkes ilgilenirdi ) Sonra sokakta altıma s.çtım gittim bir teyze vardı, babaanne diyordum ben ona. Baba anne altıma s.çtım dedim, oda tuvalete götürdü üstümü çıkarttı, hala hatırlarım o günü. Çocukluk aklı altıma s.çıyorum bide duvara yaslanıyorum. Temizlerken bir baktım, b.k tost gibi olmuştu. Ne pis gündü be.. Gerçekten çok tatlıdır küçüklüğüm. Ya offf.. Keşke küçük olsam yine..

Küçükken çok kurnazdım 7 - 8 yaşlarında. Hatırlıyorum 3 - 4. sınıfta aşı günü vardı, hemşire geldi, ben aşı olmayacağım dedim. Zorladılar, ben kalorifer olan sırada oturuyordum. ( baktım herkes ağlıyor tırstım biraz. ) Sonra çığlık attım ağlamaya başladım, bayağı uğraştım ama, g.tümü yırttım af edersiniz. Tutundum sıralara falan. Ben annemin hastanesin de olacağım aşımı falan dedim. ( Onlarda enayi gibi yedi 1 - 2 dakika uğraştan sonra ) Aradan yıllar geçti, arkadaşlar hala anlatır güleriz.

Bir kere daha aşı günü vardı, biz tırstık tabi, okuldan kaçtık sonra, sahilde dolaştık. Annemin çalıştığı hastaneye gittik ( Aşı yapıp bıraktılar diyecektik.. ) Sonra ben bi tahta çubuk buldum, alın bununla kolunuzu kızartın dedim. Birazcık koluma hafif zarar verdim. ( Kızarıklık yaptım, aşı olduğumuzu sansınlar diye ) Sonra annemin yanına gittik, durumu falan anlattık. Olduk aşı dedik. Sonra sahile indik, bizim mehmetcanın annesi gelmiş, bizi yakaladı orada, bunların hepsi okula gitti, bende biraz direndim, annemi ikna ettim hastane de kaldım. Bunlar da yallah okula.

Alıntıları Göster
     Küçüklüğümüze Dönelim...

Küçüklüğüme ait tek foto diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: punısher17

Küçüklüğümüze Dönelim...

Küçüklüğüme ait tek foto diyebilirim

Alıntıları Göster
    Küçüklüğüme ait (1993-1994) 10-15 tane fotoğraf var.

Ve o fotoğrafların hepsinde aynı tema var.

Bursa - Mudanya'da neredeyse 10 yıldır görmediğim kuzenlerle gece vakti ya da İzmir - Üçkuyular'da çekirdek ailemizle gece vakti.

Salondayım.

Televizyon açık ve televizyonun önünde o dönemin büyük boy disketleriyle oynuyorum. (Bozunca da babamdan okkalı dayaklar yiyormuşum tabii...) Disket yoksa büyük helikopterim, yapbozlarım ya da Bugs Bunny oyuncağım.

Televizyonda o sırada yayınlanan programlar:

• Grup Vitamin'in adını unuttuğum bir şarkısının akıllara zarar bir klibi.
  • Levent Kırca (Ki büyük ihtimal Olacak O Kadar)
  • Kemal Sunal filmleri.

Evet, başka bir şey yok. Özellikle mi bu programlara denk getirip bizimkiler fotoğrafımı çekmiş, anlamadım.

Fotoğraf çekme ve çekilme alışkanlığım yoktur, sevmem de, küçüklüğümde de böyle, şimdi de. Ama yakışıklı çıkmışım o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Küçüklüğüme ait (1993-1994) 10-15 tane fotoğraf var.

Ve o fotoğrafların hepsinde aynı tema var.

Bursa - Mudanya'da neredeyse 10 yıldır görmediğim kuzenlerle gece vakti ya da İzmir - Üçkuyular'da çekirdek ailemizle gece vakti.

Salondayım.

Televizyon açık ve televizyonun önünde o dönemin büyük boy disketleriyle oynuyorum. (Bozunca da babamdan okkalı dayaklar yiyormuşum tabii...) Disket yoksa büyük helikopterim, yapbozlarım ya da Bugs Bunny oyuncağım.

Televizyonda o sırada yayınlanan programlar:

• Grup Vitamin'in adını unuttuğum bir şarkısının akıllara zarar bir klibi.
  • Levent Kırca (Ki büyük ihtimal Olacak O Kadar)
  • Kemal Sunal filmleri.

Evet, başka bir şey yok. Özellikle mi bu programlara denk getirip bizimkiler fotoğrafımı çekmiş, anlamadım.

Fotoğraf çekme ve çekilme alışkanlığım yoktur, sevmem de, küçüklüğümde de böyle, şimdi de. Ama yakışıklı çıkmışım o ayrı.

Alıntıları Göster
  • Hortlatalım

• quote:

Hortlatalım

Alıntıları Göster
    Uppidi
  • quote:

Uppidi

Alıntıları Göster
     Küçüklüğümüze Dönelim...

şu an içmiyorum sigara çok severim bu fotomu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.