Şimdi Ara

Küçükyalıda sınava girecek arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cengaver_54

dostum yaa kadıköyden nasıl gidebilriz. hangi durakta falan inmemiz gerekiyor? belki ben kadıköyden geçebilirim.

Babanla gelmiyormuydun?Minibüsle fln gidersin.Küçükyalı askeriye de ineceğini söylesen indirir şöför...
  • tren, otobüs... olmadı araba. seçenek bol :)
  • beyler ben de 3.gün küçükyalıya uğrayacam ::D:D var mı başka 3. gün takılacaklar ??
  • sakaryadan gelen tertipler ben cuma akşamından istabula gidicem bi akrabanın yanına ordan geçicem
  • ben 2.gün gitmeyi planlıyorudumda ama olmadı. 1. gün giricem sınava
  • Bende 1. gün Küçükyalı'da giricem sınava. Saati tam karar veremedim. Bu işi kesin olarak 1. gün halletmek istediğim için erken gitmeyi planlamıştım ama bugün daha önce Küçükyalı'da sınava giren bir arkadaşım ben ilk gün sabah 8'de gittim 9'da işim bitti diyince şaşkına döndüm

Genede erken gitmek faydamıza olacaktır gibime geliyor.
  • sınava girecekler için kışla içinde otobüsler hizmet veriyor zaten. levazım maliye eski ismi. yeni adı ikmal maliye okulu.
  • Ben Sakarya Pamukovadan trenle gelicem. Trenden Nerde inecem sonra nasıl gelebilirim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkoksal -- 31 Temmuz 2009; 2:06:51 >
  • Durum hakkında bilgisi olan var mı? Tuzla'nın aksine numara yok deniyor, ben 2. gün girmeyi düşünüyorum. Burada girecek arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numeruscl -- 30 Kasım 2009; 22:19:24 >
  • hort
  • Arkadaşlar tuzladan ark aradı 1 saat önce sıra almaya başlamışlar ve eleman 160. sıradaymış ben küçükyalıda girecem sınava işallah okadar akın olmaz sınav için kocaeliden 5 gibi otobüse bineceğim haremde inecem yolu tarif edebilecek varmı acep bi yardım etsin.
  • arakdaaşlar yarın yalovadan sabah 7,30 da feribotla karşıaya geçceğim.gelecek olan varsa haberleşebiliriz.
  • Ben İstanbulluyum, şimdi Kocaeli'den otobüs nasıl geliyor bilmiyorum ama (e-5 veya tem) eğer e-5 ise hareme kadar gitmene gerek yok.küçükyalıda inersin. centrum iş merkezini geçtikten sonra ilerde kocaman tabelası ile çıkış var ikmal maliyeye. Ordan araç var mı kışlaya kadar bilmiyorum ama.
  • selam arkadaşlar bende izmitten gelicem küçükyalıya yarın
    trenle gelmeyi düşünüyorum fakat maltepedemi inicem yada küçükyalıda duruyormu hiç bir bilgim yok
    bilen biri varmıdır acep
  • selam arkadaşlar bende izmitten gelicem küçükyalıya yarın
    trenle gelmeyi düşünüyorum fakat maltepedemi inicem yada küçükyalıda duruyormu hiç bir bilgim yok
    bilen biri varmıdır acep
  • teşekkür ederim bilgilendirdiğin için son bir sorum daha olucak bostancıdan yürüme mesafesindemi yoksa yada oraya giden minibüsler varmı
  • bende küçükyalıda giricem sabah gidicem 6 gibi çıkıp 8de orda olmayı düşünüyorum gebze haremle yakınında inmemiz mümkünmüş
  • eyvallah takaya kardeş tavsiyelerini dikkate alıcam senide yorduk gece gece saolasın
  • selamlar tertipler

Bende arkadasla birlikte 2 . gun kucukyalıda gırecegız sınava..1 gun sınava gırelbılecek olan arkadaslar tecrubelerını paylasabılırlerse cok ıyı olur..Hepımıze hayırlı tezkereler sımdıden...
  • bende kafamda 3.gün giderim diye düşünüyordum ama şubedeki memur 1. günü işaretledi bende niye sordum oda işte öyle gibi bi cevap verince üstelemedim ve yarın yani bu sabah gidicez bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.