Şimdi Ara

Küçükyalıda sınava girecek arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yedeksubaylık sınavı için 1 ağustos günü Küçükyalıda sınava girmeyi planlıyorum.Küçükyalı da sınava girecek diğer arkadaşlarla burdan haberleşip en kötü orda buluşalım diyorum.Başka türlü en azından o 6 saat geçmez...

• Yok mu yahu sınava girecek olan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asriel

Yok mu yahu sınava girecek olan:)
    Dostum bende gireceğim küçükyalıda sınava? ama nasıl giderim ppek bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver_54

Dostum bende gireceğim küçükyalıda sınava? ama nasıl giderim ppek bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse seviniriz.

Sakaryadan mı geliyorsun tertip?
  • quote:

quote:

Sakaryadan mı geliyorsun tertip?

Alıntıları Göster
    evet tertip sakaryadan gelicem. Ya küçükyalıyı biliyorum. general kenan evren kışlasınıda görmüşlüğüm var da(bu kışlada sınava girilecekmiş heraalde öyle duyudm) bu levazım ikmal maliye okulu neresinde falan bilmiyorum işte..

• quote:

evet tertip sakaryadan gelicem. Ya küçükyalıyı biliyorum. general kenan evren kışlasınıda görmüşlüğüm var da(bu kışlada sınava girilecekmiş heraalde öyle duyudm) bu levazım ikmal maliye okulu neresinde falan bilmiyorum işte..

Alıntıları Göster
    Onu orda gösterirler artık:)Bu arada hangi gün ve kaçta gelmek istiyorsun.Sanırım Küçükyalı da İzmit ve Sakaryadan sarı zarf alanlar giriyor...
  • quote:

Onu orda gösterirler artık:)Bu arada hangi gün ve kaçta gelmek istiyorsun.Sanırım Küçükyalı da İzmit ve Sakaryadan sarı zarf alanlar giriyor...

Alıntıları Göster
    tertip ben 2 günü gelicektim fakat babamın istanbulda işi var cumartesi sabahtan. oyuzden 1 gün giricem. Sende küçükyalı ikmal maliyede gireceksin dimi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tertip ben 2 günü gelicektim fakat babamın istanbulda işi var cumartesi sabahtan. oyuzden 1 gün giricem. Sende küçükyalı ikmal maliyede gireceksin dimi??

Alıntıları Göster
    Evet.Saat kaçta gelmeyi düşünüyorsun?Ben valla 5-7 arası fln orda olmayı düşünüyorum...
  • quote:

Evet.Saat kaçta gelmeyi düşünüyorsun?Ben valla 5-7 arası fln orda olmayı düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    ben 6 gibi orda olmayı düşünüyorum tertip
  • quote:

ben 6 gibi orda olmayı düşünüyorum tertip

Alıntıları Göster
    Küçükyalıya gidecek arkadaşları bulabilirsek beraber giderzi belki.Bu arada hangi üniden mezunsun.Ben sakaryayı bitirdim de:)
  • quote:

Küçükyalıya gidecek arkadaşları bulabilirsek beraber giderzi belki.Bu arada hangi üniden mezunsun.Ben sakaryayı bitirdim de:)

Alıntıları Göster
    Hakketen kimse yok heralde küçükyalıda giren. ben Fatih üniden mezunum. senin bölüm ne?
  • quote:

Hakketen kimse yok heralde küçükyalıda giren. ben Fatih üniden mezunum. senin bölüm ne?

Alıntıları Göster
    Jeofizik müh.Uzun dönem istiyorum ama meslekten dolayı çıkmazsa üzülücem harbiden.Uzun dönem çıkmadı diye üzülen ender kişilerden biri olma potansiyelim var:)
  • quote:

Jeofizik müh.Uzun dönem istiyorum ama meslekten dolayı çıkmazsa üzülücem harbiden.Uzun dönem çıkmadı diye üzülen ender kişilerden biri olma potansiyelim var:)

Alıntıları Göster
    yok yaa uzun dönem isteyenler var baya arkadaş,
    bi sen değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: gerkon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sabahtan akşama kadar beklemeyiz inşallah orda
  • quote:

sabahtan akşama kadar beklemeyiz inşallah orda

Alıntıları Göster
    Tuzladaki gibi yoğunluk olmayacaktır.Küçükyalıda İstanbul dışından gelenler giriyor demekki.Ben kadıköyden gelicem orası ayrı:)
  • quote:

Tuzladaki gibi yoğunluk olmayacaktır.Küçükyalıda İstanbul dışından gelenler giriyor demekki.Ben kadıköyden gelicem orası ayrı:)

Alıntıları Göster
    dostum yaa kadıköyden nasıl gidebilriz. hangi durakta falan inmemiz gerekiyor? belki ben kadıköyden geçebilirim.
  • quote:

dostum yaa kadıköyden nasıl gidebilriz. hangi durakta falan inmemiz gerekiyor? belki ben kadıköyden geçebilirim.

Alıntıları Göster
    bende küçükyalıda girecem skaryadan gelecem ama neyle gideceğim daha belli olmadı cengaver sen karar verdinmi?
  • bende küçükyalıda girecek olanlardanım. sakaryadan gelecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsm54

bende küçükyalıda girecek olanlardanım. sakaryadan gelecem.
    tertip nasıl gitmeyi düşünyorsun sakaryadann:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu54

tertip nasıl gitmeyi düşünyorsun sakaryadann:)

Alıntıları Göster
    ben de küçükyalı'dan gireceğim sınava. 2. gün girmeyi düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancho.panza -- 29 Temmuz 2009; 13:18:09 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.