< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Arkadasa destek lutfen
|
Bi bitmediniz be
|
bu ulkenin birikimi benim vergim zaten. universiteler parali olsun, ama ayni gun otv de kalksin. gelir vergileri dusurulsun. kimse itiraz etmez.
|
koç’ta kudeb çıkmayan arkadaşlar,yarın kurumu arayıp gerçekten ihtiyacınız olduğunu anlatıp yanlışlık olduğunu,gerçekten masrafları ailenizin karşılayamayacağını bildirirseniz kudeb çıkabilir.çevremdeki bazı kişiler ilkte çıkmamasına rağmen bu şekilde kabul aldılar.peşini bırakmayın.
|
kardesim yurtta kalacak paran bile yoksa okuyamazssin kocta.
psikolojin bozulur benden sana abi tavsiyesi. bu arada herseyi devletten,unilerden beklemeyi birakin,cebinizden 1 tl cikmadan devletin,universitelerin tum imkanalrini somurmek istiyorsunuz,okul bitincede hadi ben yurtdisina kacar diyip gideceksiniz. devletin ilk yapmasi gereken sey amerika gibi egitimi paralk yapmak olmali,sadece cok basarili ogrencileri ulkede min 10 sene kalacak sekilde burslu okumali. bunlari senin nezdinde yazmadim yanlis anlama. ama yurtta kalacak bile paran yoksa yazmayacaksin kocu bu kadar basit |
EA gibi kimseye faydası olmayan, bir bilim olmayan bölümden...
Fazla söze gerek yok, iyi günler. |
Saçmalık resmen. Bu derecede fizik okumak isteyen birine nasıl yurt vermezler. Bütçeniz ne kadar? Rumelifeneri ya da Sarıyer Merkez taraflarında ev tutup öğrencilerle paylaşırsanız uyguna gelebilir. Hatta Facebook grupları vardı Koç Housing gibi bir şeydi. Oradan da hazır bulabilirsiniz. Ama ayıp etmişler. Bilkent'i elediniz galiba. Cep harçlığı, yurt garanti orada.
|
Hocam 7. sınıftan beri yolumu çiziyorum, şirket bile açtım daha 11'de. Her şey gittikçe rayına oturuyor ama şuan karmakarışığım. Kafamdaki şey için bilgisayar, ee, ekonomi, işletme, nöroloji, fizik gibi bölümlere hakim bir yapı lazım. Tabi hepsine abanmak zorunda değilim. Şuanda bilgisayar ee gibi kısımlar kritik. Hadi bilgisayar kısmını kendim hallediyorum evde. Daha birinci bölümden kollarımı bağlayan bir üni olursa o bölümü okumamın bir anlamı yok zaten. (Dehşet çalışmayı çoktan göze aldım) Biraz abartı geliyor ve öyle zaten ama aktarabilmek için faydalı.
|
Bu asparagas bilgi. Çap hayalse Koçta, diğer üniversitelerde rüyadır o zaman
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|