Şimdi Ara

KUDEB Reddedildi Ve Yol Ayrımındayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
6.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardesim yurtta kalacak paran bile yoksa okuyamazssin kocta.
    psikolojin bozulur benden sana abi tavsiyesi.
    bu arada herseyi devletten,unilerden beklemeyi birakin,cebinizden 1 tl cikmadan devletin,universitelerin tum imkanalrini somurmek istiyorsunuz,okul bitincede hadi ben yurtdisina kacar diyip gideceksiniz.
    devletin ilk yapmasi gereken sey amerika gibi egitimi paralk yapmak olmali,sadece cok basarili ogrencileri ulkede min 10 sene kalacak sekilde burslu okumali.

bunlari senin nezdinde yazmadim yanlis anlama.
    ama yurtta kalacak bile paran yoksa yazmayacaksin kocu bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyatar Y kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steepstone

Bi bitmediniz be
    hadi gel bitirelim oyle ise

anladigim kadarir bogazicinde siyaset bilimi okuyorsun.

devlet seni mezun edene kadar min 200bin tl masraf ediyor ki ea gibi kimseye faydasi olmayan,bir bilim olmayan bolumden mezun olmana ragmen bu yatirimi yapiyor.
    bu yatirimin karsiligini verecekmisin vermeyecekmisin soru bu? yoksa mezun olup ilk firsatta yurtdisina gidip orda ya aslinda ben de turk degilim,turkleri bende sevmem mi diyeceksin?

boun mezunlarinin yarisi yurtdisina kaciyor,safi zarar.
    egitim ucretli olsa en azindan vergilerimle bana zarar,devlete zarar insanlari finanse etmemi olurum.

hesap cok acik.
    ornekteki arkadas misal,universite yurt vermemis diye okumamaktan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-97D83CB43

Bu mesaj silindi.
    Dostum yayacak ne var Allah aşkına? Ben arkadaşla görüştüm Koçta okuyorum burslu olarak ve geçen sene başvurdum, bana da çıkmadı. Her şeyden bahsettim. Civardaki kiralardan, bir sonraki sene tekrar başvurabileceğinden, fakat ilk sene çıkmadıysa sonra çıkmasının zor olacağından vs. Kudeb çıkmıyorsa özel burslar da çıkmaz yüksek ihtimalle ve bu Üniversite gerçekten ülkenin en pahalı, en zengin yaşıtlarının okuduğu yer. Yani cebinde de biraz para olmalı. Burada günde 3 öğün yemekhane yesen aylık 1200₺ ödersin minimum ve doymazsın belki ekmek vs. yemezsen. Arkadaşlarla sokağa çıkayım kafeye desen pahalı ortam. Üninin imkanları çok iyi lafım yok ama insan ister istemez psikolojik olarak bir tuhaf hissediyor. Benim durumum çok şükür iyi fakat yine bile ilk girdiğimde bir garipsemiştim 19 yaşında çocuk her gün Mercedes-Maybach araçla okula gelip gidince.

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Peki yaymayalim hocam

Dostum sen de iyice abartmışsın bölümler küçümseme yetkisini sana kim verdiyse. Hiçbirimizin böyle bir yetkisi yok kaldı ki Diplomasi ülkelerin en önemli 1-2 aygıtından biridir. Sen Okyanus ortasında saçmasapan bir adada yaşamıyorsun, ilişki kurmadan. Belki argumanlarının haklılık payı vardır fakat bunları ifade biçimin hatalı.

• .) Tartışma burada kimseyle. Asla değmez canım kardeşim canını sıkmaya değmez. Sal gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Dostum sen de iyice abartmışsın bölümler küçümseme yetkisini sana kim verdiyse. Hiçbirimizin böyle bir yetkisi yok kaldı ki Diplomasi ülkelerin en önemli 1-2 aygıtından biridir. Sen Okyanus ortasında saçmasapan bir adada yaşamıyorsun, ilişki kurmadan. Belki argumanlarının haklılık payı vardır fakat bunları ifade biçimin hatalı.
    1.sozel bolumler bilim degildir bu tartismaya kapali,evrensel bir gercek.

2.boun politika dis islerine davutoglundan once kac personel vermis?davutoglu etkisi ile biraz verdi ama ondan sonra kac personel vermis?

3.adamlar ulkenin birikimlerini kullanip sonra yurtdisina kaciyorlar bunu ben degil istatistik soyluyor.

EA gibi kimseye faydası olmayan, bir bilim olmayan bölümden...
    Fazla söze gerek yok, iyi günler.

bu ulkenin birikimi benim vergim zaten. universiteler parali olsun, ama ayni gun otv de kalksin. gelir vergileri dusurulsun. kimse itiraz etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyatar

1.sozel bolumler bilim degildir bu tartismaya kapali,evrensel bir gercek.

2.boun politika dis islerine davutoglundan once kac personel vermis?davutoglu etkisi ile biraz verdi ama ondan sonra kac personel vermis?

3.adamlar ulkenin birikimlerini kullanip sonra yurtdisina kaciyorlar bunu ben degil istatistik soyluyor.

Alıntıları Göster
    Peki. Bence bilimin ana biçimde başlıklarını inceleyip öyle gelin. Sosyal ve fen olarak 2ye ayrılır. Nükleer tıptan sosyolojiye kartela gibidir

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Bu elemanın sosyal bilimlerle en ufak bir ilgisinin olmadığı yazdığı mesajlarda belli oluyor zaten hocam. Ultra cahil muhtemelen liseli ergen olan biri için vakit harcamaya gerek yok.

• Ec jok E kullanıcısına yanıt
    www.boun.edu.tr
    Boğaziçi Üniversitesi - Çift-Anadal Programları
    http://www.boun.edu.tr/tr-TR/Content/Akademik/Cift_Anadal_Programlari

yok.
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt

Yeni eklenecek herhalde

• Hocam tamamen aynisini yasadim. Mezunlara vermiyorlar mi anlamadim. Ama koc icin ikinci yila biraktim. O yuzden gidecegim. Ben de aynen sizin gibi sok olmustum maili gordugumde. Doneceklerini bile sanmadan gecen yilki taahutnamemi de ekleyerek neden cikmadigina dair mail attim. Sonuc tahmin edebileceginiz uzere “politikalarimiz her yil degisiyor vs”. Okula girmeden okuldan sogudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soajaxteller -- 13 Ağustos 2020; 11:40:59 >
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, vakit önemli

• Clepsy kullanıcısına yanıt
    Arayacağım bugün hocam, yurt bursu gelse gerisini kendim hallederim maddi olarak.

• Asikaloy kullanıcısına yanıt
    Aradınız mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: saddlemaker64

Hocam bu kadar kararlısınız ama bir şeyi öğrenmek için illa onun bölümünü okumak gerekiyor gibi karar vermeye çalışıyorsunuz. Textbook açıp okuyarak da öğrenebilirsiniz
    Hocam bu konuda benim de gözümü açmıştı,ekon yazmayacaktım bu bakış açısından.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.