Arkadaslar Küfür ve Reklam Sansürleme buyrun swearwords: icine eklemek istediniz kelime ve ip leri ekliyebilirsiniz. Ben baya bi ekledim. replacements: Reklam veya Küfür edildiginde Ekranda yazmasinisi istediniz msj dır. "[Kufur, Reklam, Hakaret Yasaktir.]www.Donanimhaber.com " gibi Kurulumu: swearwords dosyası confing klasörüne replacements dosyası confing klasörüne kufurengelleme.amxx dosyası pluing klasörüne pulining.ini dosyasinin son satırına kufurengelleme.amxx yazın son olarak map'i degistirin. (Rapid Share) http://rapidshare.com/files/185193642/Kuefuer_Reklam__Engelleme.zip.html şifre:www.donanimhaber.com NOT: Renkli Admin Yazı Eklentisini (admin_chat_colors.amxx) Kaldırmanız Gerekli Onun Dışında Hiç Bir Sorun Yok.
Arkadaşım paylaşım için teşekkürler Serverda eklenti kurulu yasaklı kelimeler arasında '' ali '' var diyelim bizde '' kali '' yazdık bunu da engeller mi.
Bizim serverda ciddi anlamda küfür sıkıntısı olmadığı için düşünmüyorum bile böyle bişeyi,çok şükür o yönden iyiyiz.
ayrıca bu plugin kurulduğunda bazı serverda rakam falan yazdığınızda yine küfür gibi sansürlüyo zaten burda herkez bilinen insanlar kimse küfür etmez.