Şimdi Ara

Küfür ve Hakaret içerikli konuşmaları raporlama ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun içi yoğun ve küfürlü bir çok muhabbete tanık oluyoruz. Aile değerlerine , klavye başına geçen çoluk çocuk saydırıyor. Daha temiz bir oyun ortamı için sürekli olarak kendime olmasa bile oyun sonunda bu oyuncuları rapor ediyorum. Fakat görüyorum ki pek bir anlamı yok , oyuncu ağır hakaretler yapmış olmasına rağmen hala hesabında bir dondurulma yada engellenme olmuyor. Bunu mail yoluyla mı yapmak gerekiyor? Nasıl sonuç alacağız ? Şikayet sisteminden memnun değilim açıkçası. Bir çözüm bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. ( Türkiye sunucusunda oynamaktayım. )

Herkese Saygılar & Sevgiler.
  • mac sonu lobbyde adama sag tikla report playera tikla kategori sec gonder.Ticketta oluyor ama oyun sonu raporla gondermeni isterler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticket at.
  • Ranked oyunda Riot Bulva denk gelmişti ofisten giriyordu. O oyunda da chat de All kısmından oyun boyunca karşılıklı küfürleşmeler oldu. Riot Bulva sadece oyun sonu report sistemini kullanın dedi. O bile takmadıysa kimse takmaz zaten ne kadar report etsen de.
  • malesef hiç bir yaptırım yok adam bilerek feedleyip herkesin anasına sövdü ss alıp ticket açtım reportladım bizim tüm takım reportladı 1 hafta sonra yine oyunda ban yedinmi diye sordum hayır diyor
  • Ticket atsanda oyun sonu report sistemini kullanın diye cevap geliyor
  • Ticket ile leave atanlara genelde ceza veriliyor ama flamer veya feeder diye tabir ettiğimiz o güzel insanlara nedense hiç bir yaptırım uygulanmıyor. En azından flamerlara mute verin oyun içi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne report ne ticket hiçbiri işe yaramıyo boşuna uğraşmayın
  • Size en iyi seçeneği sunuyorum ;

America server'e geçmek sizi çok ama çok rahatlatacaktır. Fakat bu işlem biraz pahalı
  • Küfürün önüne geçilmez bence. Ancak mutelersin adamı. Reportlayınca eskiden banlanıyordun ancak son zamanlarda çok mu yoğunlaştı nedir sistem çökmüş vaziyette. Nereden biliyorsun dersen kendimden. Ancak altını çizeyim hakedene söverim. Bazen kendime de şaşırdığım olmuştur.
  • Hakedene mi dün gece bi ranked girdim gece 3 te bizim adam malphite banlamadı karşı takım aldı diye allah kitap bırakmadı allah aşkına bi kere bile malphite karşı yenilmedim ben. 2. de firs pick Eve'yle jungle yaptı bu sefer ona sövmeye başladılar ki adam 20 de sur çektirdi karşı tarafa ön yargıdan ve bilip bilmeden konuşan insanlardan bıktım ben artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultramarinex

Hakedene mi dün gece bi ranked girdim gece 3 te bizim adam malphite banlamadı karşı takım aldı diye allah kitap bırakmadı allah aşkına bi kere bile malphite karşı yenilmedim ben. 2. de firs pick Eve'yle jungle yaptı bu sefer ona sövmeye başladılar ki adam 20 de sur çektirdi karşı tarafa ön yargıdan ve bilip bilmeden konuşan insanlardan bıktım ben artık.

Ön yargı ve bilip bilmeden konuşmak ne alaka anlayamadım. West de gold 1 liginde oynuyorum. Feed ve afk kalanlar eksik olmuyor. Ben bunlara söverim. Sen sövmezsin belki ama rahatlamak için bence sövmek şart
  • Oyundan çıkan kişiyi oyun sonu 9 kişi rapor ettik. Legendsnet'ten takip ediyorum.Hergün 2-3 maç atan adam 3 gündür oyun atmadı.Galiba banladılar.Server Tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

quote:

Hakedene mi dün gece bi ranked girdim gece 3 te bizim adam malphite banlamadı karşı takım aldı diye allah kitap bırakmadı allah aşkına bi kere bile malphite karşı yenilmedim ben. 2. de firs pick Eve'yle jungle yaptı bu sefer ona sövmeye başladılar ki adam 20 de sur çektirdi karşı tarafa ön yargıdan ve bilip bilmeden konuşan insanlardan bıktım ben artık.

Ön yargı ve bilip bilmeden konuşmak ne alaka anlayamadım. West de gold 1 liginde oynuyorum. Feed ve afk kalanlar eksik olmuyor. Ben bunlara söverim. Sen sövmezsin belki ama rahatlamak için bence sövmek şart

Ben küfürden bahsediyorum normalde junglerım ama sup lazım oldu Jannada biraz iyiyim pickledim adam etmedik küfür bırakmadı bu ne geri zekalılıktır ya hiç susmadan sohbetten yazıyo adam hiç susmadan.
  • bir değil on değil, sürüyle bunlar. hepsini raporlamaya kalksan ömür yetmez her gün yenisi türüyor. benim yaptığımı yap; oyuna girdiğinde takım arkadaşların dahil herkesi ignore et. belki oyun içindeki iletişimin bir nevi eksilecek ama zaten iletişimden falan anladıkları yok. anlayanlar da çok nadir geliyor. ignore et, hiç affetme. kafan rahat oluyor ve kendini oyuna daha iyi veriyorsun.
  • Çocugu bırak 30 yaşındaki adamlar da küfrediyor West geç kurtul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Çocugu bırak 30 yaşındaki adamlar da küfrediyor West geç kurtul.

West geç türk olduğunu öğrensinler her el ırkçılık damgasını ye ?
    Solo girmeyin diyorum özellikle west geçicekseniz team şart
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

quote:

Ben küfürden bahsediyorum normalde junglerım ama sup lazım oldu Jannada biraz iyiyim pickledim adam etmedik küfür bırakmadı bu ne geri zekalılıktır ya hiç susmadan sohbetten yazıyo adam hiç susmadan.

Ben onlara birşey diyemem isterse teemo ile support oynasın. Adam gold liginde diyorum bir bildiği vardır illaki bunu picklediyse. Ki çoğu zaman yazmam ama aklımdan geçer neden bunu pickledi diye yüzümü çok kara çıkartanlar oldu. Dediğin gibi eve olayı misal. Ama adam bildiğin feedliyor sonra afk kalıyor. Bu adamlar küfürü hak ediyorlar. Gerçi etsen ne olcak etmesen ne olacak. Sadece biraz rahatlıyorsun o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Çocugu bırak 30 yaşındaki adamlar da küfrediyor West geç kurtul.

West geç türk olduğunu öğrensinler her el ırkçılık damgasını ye ?
    Solo girmeyin diyorum özellikle west geçicekseniz team şart

West'te 700 oyun oynadım Türk olduğum için hiç ırkçılık yapmadılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Ranked oyunda Riot Bulva denk gelmişti ofisten giriyordu. O oyunda da chat de All kısmından oyun boyunca karşılıklı küfürleşmeler oldu. Riot Bulva sadece oyun sonu report sistemini kullanın dedi. O bile takmadıysa kimse takmaz zaten ne kadar report etsen de.

Yok artık Tribul'dadamı insanlar maduriyetini gidemicek TR 'de artık !

iyiki EUW 'deyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.