babalar benim +7 kukry ve rogue full plate+5(boot,helmet sadece bu ikisi) sete ihtiyacım var para kıtlığı çekiom ama bu itemleri bana sağlayanı item manyağı yapcam
NOT:bende +6 ve+7 kukry var ama +7 olanın yan damagesi yoq yani posion damagesi bana bu itemleri verene onuda vercem server xigenon
haa bide bana şu serverler arası savaşla ilgili bilgi verebilcek biri varmı ilgilenenlere duyrulur
bence elindeki itemelrini satt git kendine 80 70 m ye dark vane al +6 yap kullan
cypher da beles e verem
servler arası savasa gelınce.. lvl 50 ustu paralı uyeler gırebılıo
bende +7 kukry satıyorum hemde çok ucuza ama bu aralar kimsenin mal almaya niyeti yok heralde x1de moradandayım şu anda sendeki itemler ne
nick: amdpower
ha full plate istediklerinde var şimdi yanıma gel anlaşabiliriz belki kim bilir
nick: amdpower x1 de moradandayım 386 372
aga +7 priest full p. bayaa bi upgrade kaadı destruction armor(priest) talisman of destruction 3adet 3tane +6flamberge +7ve +6 takılar +6 mage crystal armorlar +6sword breaker v.s. bunnar aklımda kalanlar bide yan damagesi olmayan +7 kukry
kabul edersen bi mail at ok? bi mail at yeter ok? tabi hepsi 150m eder bunnardan senin istediklerin +7 sword breakerde var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme