Şimdi Ara

KULAK TIKACI HAKKINDA YARDIM LÜTFEN !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    konuyu bir arkadaşım adına açıyorum
    her yıl denize girdiğinde kulak zarı deliniyor ve iltihap oluyor, kulak zarı çabuk deliniyor yani
    ve artık suya girdiği zaman kulağı açık olursa çok ağrı yapıyor bu yüzden giremiyor
    bir kaç senedir çeşitli kulaklıklar denedik ama pek işe yaramadı yani gene su geçiriyor
    arkadaşıma kesinlikle su geçirmeyecek uzun süre kullanabileceği kaliteli bir tıkaç arıyoruz
    önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok seviniriz, bu arkadaşım için çok önemli
    şimdiden çok teşekkürler...

• dostum benimde ayni sikintim vardi cocukluktan.
    dalamiyorum cok basinc oluyor.
    bende denedim vazelinli pamuk falan. olmuor bir sure sonra dusuyor.

ses yalitimli buyuk kulakliklar var onlardan bi denesin. ne kadar etkili olur ama bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle arkadaşının kulak zarı çok çabuk deliniyor demişsin, kulak zarı zaten deliktir, delik olduğu için orta kulağına su kaçıyordur, denize girdiğinde çok derinlere dalmadığı sürece kulak zarı kolay kolay delinmez,

piyasadaki kulak tıkaçlarını ne kadar araştırma fırsatın oldu bilemem ama işitme merkezlerinde çeşitleri var, burada önemli olan, hangi marka model aldığın değil senin kulağın ölçülerine uygun olan tıkacı kullanmandır,

tavsiyem işitme merkezlerine gidip deneyerek almanız yönünde olur, piyasadaki işitme merkezlerinin hepsi deneyerek almanıza müsaade edecektir, tekrar etmekte fayda var hangi marka model değil, sizin kulağınızın ölçülerine uygun olanı tercih etmeniz bu işin püf noktası...

geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

Öncelikle arkadaşının kulak zarı çok çabuk deliniyor demişsin, kulak zarı zaten deliktir, delik olduğu için orta kulağına su kaçıyordur, denize girdiğinde çok derinlere dalmadığı sürece kulak zarı kolay kolay delinmez,

piyasadaki kulak tıkaçlarını ne kadar araştırma fırsatın oldu bilemem ama işitme merkezlerinde çeşitleri var, burada önemli olan, hangi marka model aldığın değil senin kulağın ölçülerine uygun olan tıkacı kullanmandır,

tavsiyem işitme merkezlerine gidip deneyerek almanız yönünde olur, piyasadaki işitme merkezlerinin hepsi deneyerek almanıza müsaade edecektir, tekrar etmekte fayda var hangi marka model değil, sizin kulağınızın ölçülerine uygun olanı tercih etmeniz bu işin püf noktası...

geçmiş olsun...

bilgi için teşekkürler sağolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

dostum benimde ayni sikintim vardi cocukluktan.
    dalamiyorum cok basinc oluyor.
    bende denedim vazelinli pamuk falan. olmuor bir sure sonra dusuyor.

ses yalitimli buyuk kulakliklar var onlardan bi denesin. ne kadar etkili olur ama bilmiyorum

bu büyük dediğin devasa bişeymi hani hem gözlük hem kulakları vakumlu kapatıyo ?
    eğer onlarsa çok büyük dalgıç takımı gibi :)
  • http://www.eczanemizde.com/?urun-6077-Otifleks-Ayarli-Kulak-Tikaci.html#zoomPhoto[gallery]/1/

bu işini görür heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.