Şimdi Ara

kulak üstü kulaklık ve tupac section 8 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle 120- 130 tl civarı kulaküstü kulaklık düşünüyordum , bir süredir bilgi için forumda dolanıyorum. çoğu arkadaş
    tupac section 8 önermiş fiyatıda çok ucuz zaten.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/124255/section8-windowbox-rbw-5864-tupac-kulakici-kulaklik.aspx
    ne yapsam karar veremedim , kulaklık için ayırdığım para var yani 100 tl vermek sorun olmayacak.
    genelde hard rock dinliyorum bazense sezen aksu, tarzında dinliyorum ne yapsam?
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photih -- 27 Ağustos 2012; 15:36:53 >

• Bu kulaklığı baya övdüler, ben de bundan almayı düşünüyorum 1-2 gün içinde. Ama paran varsa birazdan buraya alabileceğin daha iyi modelleri yazarlar
  • Bu kulaklık dinlediğin müzik tarzları için seni kesinlikle tatmin etmez. Ben de karışık müzik zevkine sahip bir insanım ve ne zaman trance, hip hop, pop şarkılar açsam memnun kalıyorum fakat iş rock,metal gibi tizlerin yoğun olduğu müzik tarzlarına geldiğinde sesler bir gürültü gibi çıkıyor. Fiyatının üstünde bir kulaklık ama seni tatmin etmeyecektir. Kafaüstü arıyorsan yardımcı olabilirim fakat ne amaçla istediğini ve ne kapasitede bir şey istediğini belirtmelisin.
  • kapasite fln pek bir bilgim yok açıkçası rock fln dinliyorum ve dediğin gibi çokta güzel olmuyor , 100-150 tl aralığnda beni tatmin edecek bir kulaklık arıyorum
  • kulaklığı kullanacağın cihazın kapasitesi kulaklığın çıkardığı sesi çok etkiliyor. 100-150 tl bir kulaklığı kullandığın cihazın yeterli olduğunu düsünüyor musun ? Yeterli değilse 100-150 tl bir kulaklık alman cok mantıklı olmayacaktır kanımca.

EDIT: Ama o bütçede bana sorarsan Urbanears Plattan alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madalyon31 -- 28 Ağustos 2012; 2:39:21 >
  • Urban Ears en dandik cihazla bile az çok uyum sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 tl ye bulabilirsen marshall major.bir ara zuhal 170 tl ye satılıyordu ama şu an ne durumda bilemiyorum . rock ve benzeri tarzlarda çok iyi performans veriyor -sadece birkaç denedim kulaklığa sahip değilim-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.