Şimdi Ara

Kulakici kulaklik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle merhaba kulakici kulaklik ariyorum. Xiaomi hybrid pro kullandim ses seviyesi kalitesinden memnun kalmadim sattim . Ayni xiaomi gibi kulakicine girince kolay cikmayan pedli telefon gorusmesi icin mikrofonlu, ses acma kisma tusu bulunan desibeli yuksek kulaklik tavsiye edebilirseniz sevinirim. Butcem 150 lira
    Akg nin s8 kutusundan cikan ig955 modelini cok meth ettiller nasildir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sennheiser'den başka kulaklık almamanı öneririm. Hem garantileri var, hemde sağlam. 350 liralık kulaklığın jakı spor yaparken dambıllara takılarak yerinden çıktı. Zorlama sebebiyle ürün çöpe gitti.

Biraz ikna etmekle uğraştım ama açıkça sonradan söyledim. Benim hatam sonucu oluştu ama keşke yenisini verseydiniz dedim. Azda olsa sağlam olmalıydı kısaca.

Ana felsefe: Kabloyu kesersen veya ucunu kırarsan iade yapmazlar.

jbl,sony ve diğer 30-150 arası kulaklıkların ömrü ortalama 5 ay. 5 ay sonra yenisini tekrar alırsın. Daha kötü markalar(Snopy) 1-2 ayda da tepki verebilmekte.

Benim önerim sporcu kulaklığı. Sennheiser'in 350-400 tl bandındaki kulaklıkları aşırı sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 30 Haziran 2019; 22:2:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Sennheiser'den başka kulaklık almamanı öneririm. Hem garantileri var, hemde sağlam. 350 liralık kulaklığın jakı spor yaparken dambıllara takılarak yerinden çıktı. Zorlama sebebiyle ürün çöpe gitti.

Biraz ikna etmekle uğraştım ama açıkça sonradan söyledim. Benim hatam sonucu oluştu ama keşke yenisini verseydiniz dedim. Azda olsa sağlam olmalıydı kısaca.

Ana felsefe: Kabloyu kesersen veya ucunu kırarsan iade yapmazlar.

jbl,sony ve diğer 30-150 arası kulaklıkların ömrü ortalama 5 ay. 5 ay sonra yenisini tekrar alırsın. Daha kötü markalar(Snopy) 1-2 ayda da tepki verebilmekte.

Benim önerim sporcu kulaklığı. Sennheiser'in 350-400 tl bandındaki kulaklıkları aşırı sağlam.
    Bir kaç gün önce 150 liraya sennheiser cx 200 street ii modelini internette uzun araştırma sonucu aldım. Fakat kulaklıktan fazla memnun kalmadım bass ve kalın seslerde iyidi ama tiz seslerde senelerdir dinlediğim ve çok iyi bildiğim şarkıların tiz kısımlarında kulağımı çok tırmaladı hatta biraz tiz kısımlarda arada takılma olur gibi oldu. Kullandığım kulaklık mı öyle yoksa aynı modelin diğer kulaklıklarının hepsimi böyle anlayamadım. 5 senedir samsung kulak içi kullanmaktaydım değişiklik olsun diye aldım fakat bence bass konusunda ikiside aynı, tizlerde samsung daha iyidi ve samsung kulaklıkta kendimi müziğin içinde hissedebiliyorken sennheiserde bir türlü hissedemiyorum. Acaba fiyatı uygun diye sennheiser biraz dandikliğe mi kaçtı yoksa? Bu konuda fikriniz var mıdır sennheiser kulaklığı öneren birisi olarak? Aynı zamanda yakın arkadaşımda 450 tl civarı kulaklığı var gayet memnun oda.
    Kulaklığı iade etme veya değişme şansım varsa bundan dolayı sennheiser'a pek yanaşmamaktayım. Bende 150 lira civarı almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenuim -- 1 Temmuz 2019; 1:29:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    Kulaklık tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.