Şimdi Ara

Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi Müzik Türü Trance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir göz gezdirdimde tam olarak Trance gibi bir tür için adreslenmiş bir kulaklık tavsiyesi bulamadım. Trance 140 bpm lere kadar çıkabildiğinden, Referans olarak Uplifting'i baz alıyorum, 140 bpm'lik Uplifting Trance parçalarda güzel bir performans alabileceğim bir kulaklık olmalı. Kabaca belirtmek gerekirse, bas delisi değiliz önemli olan benim için sesi iyi ayrıştırması. Kulaklığı PC/Ipod'da kullanacağım. Bütçem 200 TL

Aşağıda dinlediğim türden birkaç müzik linki attım:

http://www.youtube.com/watch?v=vW_6DDr5emE

http://www.youtube.com/watch?v=Vwc_nJ9oa8Y

http://www.youtube.com/watch?v=mXGbTqgMXDg

yukarıda yazdığım 3 parçanın hakkını verebilecek bütçem dahilinde veya civarında, gerçekten deneyen kişilerin önemli tavsiyelerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• iyice araştırmadan kulaklık tercihi yapmayın, çöp kulaklıklara hakkından fazla vermeyin.

benim kesinlikle önerim, ecci pr401 bu kulaklığı kullanmayan bilemez.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=48498527
  • sen açmasan ben açacaktım konuyu :D.. .

gerçekten Trance için fazla kullaklık önerilmiyor ... seinheiser ie8 trance için en iyilerindendir fakat oda bütçeyi aşıyor ...

şahsen bende almayı düşünüyorum

Audio Technica Cks 90 (tipi güzel değil ama)
    Sunrise SW-Xcape
    Head-Direct RE0
    Head-Direct (HiFiMan) RE-ZERO

ben bunlar arası gidip geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 10 Mayıs 2011; 17:37:47 >
  • Head Direct'lar bass olarak hüsrana uğratabilir sizi.

Bildiğim kadarıyla Trace'a bass ağırlıklı kulaklıklar gidiyor. Buna göre bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Silencio27

sen açmasan ben açacaktım konuyu :D.. .

gerçekten Trance için fazla kullaklık önerilmiyor ... seinheiser ie8 trance için en iyilerindendir fakat oda bütçeyi aşıyor ...

şahsen bende almayı düşünüyorum

Audio Technica Cks 90 (tipi güzel değil ama)
    Sunrise SW-Xcape
    Head-Direct RE0
    Head-Direct (HiFiMan) RE-ZERO

ben bunlar arası gidip geliyorum

• ben cks90'nı tipine vurularak aldım :D

.wma bir şarkı attım , cks90 ile aldığım haz apayrı. keşke deneme fırsatınız olsa da siz de anlasanız.
  • cks90 hem tipi kötü kulakta artık nasıl duruyorsa çanak anteni gibi ..... üstelikte izolasyon bakımından kötü yazmışlar .... belki evde dinlemek için ideal fakat sürekli dışarıda olduğum için .. ;)

bence ben parayı biriktirip "Vsonic Gr07" alayım ... ama oda aslında çok para ..
  • fotoğraflarda herşey büyük gözükür. ama emin ol kulakta çok farklı , güzel ve rahat duruyor.

izolasyona gelince de;

kulaklığı kulağına taktığın anda dış sesi %90 oranında kesiyor. e bir de müzik çalacak onu düşün. izolasyon olarak benim tek sıkıntım şu eski kasa belediye otobüsleri. ama kardeşim o otobüslerde de ne karbüratör var :D

senin yerin olsam diyeceğim , cks90 almadan önce senin yerindeydim. kulaklık zaten f\p kulaklığı , forumdan arkadaş da daha ucuza satıyor. bir düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum hiç kimse malını kötülemez şahsen bende mesela ex300 kullanıyorum kötü değil derdim :D
    fakat diğer tüm saydığım veya daha üst düzey kulaklıkları deneyip karşılaştırdıysan birşey söyleyemem...

birde araştırırken Türk formlarda nedense cks90 yabancı formlara göre daha çok tutuluyor ...
    örnek bu adam bir anlatmış ... kulaklık hakkında olduğunu bilmesem bu adam Audio Technica da çalışıyor derdim :D ... baya abartmış gibime geldi .d

ve sen ses düzeyini nasıl kullanıyorsun her zaman playerın max da mı? yoksa ortalarda falan mı?

ve
    ucuz derken ? thetrooper 185 satıyor sitesinde 110 dollar + kargo yani = 170 tl ... 15 tl fark var :D

• Salla Cks90'ı ya ben hiç beğenmedim nedense o kulaklığı... O parayı hak etmiyor...

quote:

dostum hiç kimse malını kötülemez şahsen bende mesela ex300 kullanıyorum kötü değil derdim :D
    fakat diğer tüm saydığım veya daha üst düzey kulaklıkları deneyip karşılaştırdıysan birşey söyleyemem...

birde araştırırken Türk formlarda nedense cks90 yabancı formlara göre daha çok tutuluyor ...
    örnek bu adam bir anlatmış ... kulaklık hakkında olduğunu bilmesem bu adam Audio Technica da çalışıyor derdim :D ... baya abartmış gibime geldi .d

ve sen ses düzeyini nasıl kullanıyorsun her zaman playerın max da mı? yoksa ortalarda falan mı?

ve
    ucuz derken ? thetrooper 185 satıyor sitesinde 110 dollar + kargo yani = 170 tl ... 15 tl fark var :D

• quote:

dostum hiç kimse malını kötülemez şahsen bende mesela ex300 kullanıyorum kötü değil derdim :D

ve

emin ol kötü olsa , kötü derim. o eleman biraz abartmış olayı. kulaklık ulan bu sonuçta :D

D2'nin max ses seviyesi 50. Ben 40'da kullanıyorum. Ha 40'da kullanmamım sebebi , 50'de sesin bozulması değil. Beynim kaldırmıyor da ondan :D

Se-Guru 155'e satıyor. 0 fakat kutulu değil.

Kulaklık ve player işi çok fazla göreceli. bak ğ "ben beğenmiyorum" diyor. beğeneni de var. ama en çok duyduğum , f\p ürünü olduğu.

• tam olarak cevap alamadım adresleyip şuradan bunu al diyebileceğiniz bir kulaklık varmıdır acaba ? kulaklık tipinde değilim zaten önemli olan 140 bpm lik bi Andy Blueman verdiğim zaman bunu adam gibi çalabilecek bişey arıyorum. çok prof bişey değil ama çalan parçayı anlayabileceğim kaliteli bişey arıyorum.
  • www.gd-audiobase.com ---> Silver Bullet, Eterna rev1

www.accessoryjack.com yada forum 2. el'den-----> Cks90

Şekil, tip, beklentine göre üçünden birini al bence. Hangisini alırsan al, pişman etmeyecektir...

quote:

Orijinalden alıntı: djpowerboy

tam olarak cevap alamadım adresleyip şuradan bunu al diyebileceğiniz bir kulaklık varmıdır acaba ? kulaklık tipinde değilim zaten önemli olan 140 bpm lik bi Andy Blueman verdiğim zaman bunu adam gibi çalabilecek bişey arıyorum. çok prof bişey değil ama çalan parçayı anlayabileceğim kaliteli bişey arıyorum.

• bende baya araştırdım "Eterna rev1 i" gerçek kötü yorum fazla göremedim üstelik fiyatda iyi
    quote:

Physical Properties:
    ┣ Packaging: ★★★★
    ┣ Accessories: ★★★★☆
    ┣ Build Quality: ★★★★☆
    ┣ Isolation: ★★★★★
    ┣ Microphonics: ★★★★★
    ┣ Comfort: ★★★★★
    ┗ Quick Sum: Good paper box design, two set of eartips (L, S), one set of bi-flange, soft pouch, silicone ear guide and manual. Good build quality. Very good seal, isolation and comfort. Microphonics is low due to over-the-ear design.
    Sound Quality:
    ┣ Treble: ★★★★☆
    ┣ Mid: ★★★★☆
    ┣ Bass: ★★★★★
    ┣ Soundstage: █ ▆ ▄ ▂ ▄ ▆ █ - Great / Wide
    ┣ ABF: [Low ]
    ┣ Overall SQ: [4.75 / 5]
    ┗ Quick Sum: The overall sound signature is slightly warm and upfront. Treble is there but not on the center stage. Midrange is full and vocal is sweet. Bass has a really good body, depth and decent speed though it still misses the deepest of sub-bass compared to that of real bass monster (i.e. Atrio). Airiness and soundstage are almost spot on for a pair of IEM, neither too far or near and yet retains clear separation and layers
    Overall Value: [5 / 5] Sonic Diamond™ ($69)

bunu nereden alabilirim bende ne yazık ki kreditcardı falan yok :( o yüzden parayı ancak havale edebilirim satan veya bilen varsa yazabilirmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.