Şimdi Ara

Kulakiçi kulaklık yeterli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hammerhead gibi kulaklıklar surround açısından ne kadar yeterli?
    Ses kasarken adımların nereden geldiği tam anlaşılıyor mu?
    SB tactic 3d rage ya da g930 almayı düşünüyordum fakat dışarıda da kullanım açısından kulakiçi alayım diyorum.

(Bir etken de stream yaparken kendi yaptığım iron man batman gibi kasklar var onları takıp kafama oynayayım diyorum izleyici çekmek için)

Profesyonel oyuncular turnuvalarda kulakiçi kullanıyor biliyorum ama kendimi onlarla kıyaslayamam onların ses kasmaya aman aman da ihtiyaçları yoktur herhalde.
    Bu konuda 2 tip kulaklığı da kullananlardan görüşlerini almak istiyorum sanal surround'u ne kadar sağlayabiliyorlar? Ve mikrofonları ne kadar başarılı? Yayın yaptığımı söylemiştim dip ses olsun istemem.(harici mikrofon kullanmak zorunda kalır mıyım?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimkaraman -- 20 Kasım 2015; 6:05:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prof oyuncuların çoğu hammerhead kullanıyor. Diğer kulaklığıda dışardan gelen sesleri önlemek ve mikrofon için kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Prof oyuncuların çoğu hammerhead kullanıyor. Diğer kulaklığıda dışardan gelen sesleri önlemek ve mikrofon için kullanıyorlar.

JW'de görmüştüm. Ben 53 mm sürücülü kulaklıkla anca ses kasıyorum, adamlar ne kadar iyi info alıyorsa ses kasmaya ihtiyaç duymuyor herhalde.
  • Hocam neyin neden kullanıldıpını biliyorum. Ama turnuvalardaki adam haritaları yalayıp yuttuğu için telefon kulaklığı da versen oynar gibi geliyor bana. Benim merak ettiğim, ben kullandığımda işimi görecek mi? 3 boyutlu çevresel ses yetenekleri ne kadar iyi. Ayrı yerlerden gelen ayak sesleri ne kadar ayırt edici. Ve bir de mikrofonları hassas mı? Dip ses yapıyor mu?

• ø kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aksine ses çok önemli. İnfo olayı bizim yaptığımız gibi işlemiyor. Misal a'da bir adam gördün o adam seni vurdu info verip susup bekliyorsun çok konuşma geçmiyor öldükten sonra ölene kadarda flash atıyorum smoke atıyorum 2 b 1 mid gördüm gibi diyaloglar geçiyor.
  • Sorduklarımın cevabını hala alamadım ama neyse :)

• kerimkaraman kullanıcısına yanıt
    Hammerhead isteklerini karşılar.
  • kerimkaraman kullanıcısına yanıt
    dostum açıkçası ben hammerhead kullandım, sadece oyun değil yanında müzik faln da çok dinlediğimden beni çok tatmin etmedi açıkçası. Müzik performansı hele baya kötü, ve uzun süre kullanınca çok rahat değil, çünkü kulaklık ağır, ve şekli büyük, cidden hammer gibi. O yüzden ben çok sevemedim, ama kişisel tercihim, biraz daha belki kurcalamak lazım.

İyi oyuncu kulaklıkları genelde kulak üstü olan sennheiser, bundan alsan başka bir kulaklık kullanamazsın zaten. Bu arada hammerhead alacaksan amazonda eçen hafta inanılmaz bir indirimdeydi, direk oradan al, türkiyede aşırı pahalı.
  • iPhone kulaklığı kullanıyorum ve memnunum Baya da iyi ses falan kasılıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimkaraman

Arkadaşlar hammerhead gibi kulaklıklar surround açısından ne kadar yeterli?
    Ses kasarken adımların nereden geldiği tam anlaşılıyor mu?
    SB tactic 3d rage ya da g930 almayı düşünüyordum fakat dışarıda da kullanım açısından kulakiçi alayım diyorum.

(Bir etken de stream yaparken kendi yaptığım iron man batman gibi kasklar var onları takıp kafama oynayayım diyorum izleyici çekmek için)

Profesyonel oyuncular turnuvalarda kulakiçi kullanıyor biliyorum ama kendimi onlarla kıyaslayamam onların ses kasmaya aman aman da ihtiyaçları yoktur herhalde.
    Bu konuda 2 tip kulaklığı da kullananlardan görüşlerini almak istiyorum sanal surround'u ne kadar sağlayabiliyorlar? Ve mikrofonları ne kadar başarılı? Yayın yaptığımı söylemiştim dip ses olsun istemem.(harici mikrofon kullanmak zorunda kalır mıyım?)
    Surround kulakiçinde ne kadar olabilirse o kadar. Kulaküstü performansı bekleme.
    Normalde adamların nereden geldiğini anlıyorsan kulakiçi kullanırkende anlarsın.
    Mikrofon iş yapar ama performans bekleme zaten yayın yapıyorsan harici bir mikrofon şart.

Edit: Bass çok kuvvvetli ses kartın yoksa almanı tavsiye etmem.
    Orjinal çift katlı silikonları diğerlerine göre uzun ve daha sert kulağı ağrıtabilir.
    Ses yalıtımını maksimum seviyeye çıkartıyor o ayrı bir konu

Edit2: Sieger in dediği gibi sennheiser kullanmadan hiçbir kulaklık hakkında yorum yapmayın.

Var mı başka soru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 20 Kasım 2015; 9:23:21 >

• Anladığım kadarıyla hammerhead'e para vermek gereksiz. Müzik için kullandığım kulakiçi kulaklığım çok kötü değil zaten. Kask takacak olursam onu kullanırım, ses kasmak için de önemli maçlarda sanırım SB Tactic 3D rage alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.