Şimdi Ara

Kulakiçi OLMAYAN Bluetooth Kulaklık Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sıkıntım büyük. Kulakiçi kulaklıklardan nefret ediyorum. Müzik dinleyebileceğim, stereo ve en önemlisi KULAKİÇİ OLMAYAN bluetooth kulaklık arıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim

• Kimse yok mu
  • Kulak içi kulaklıklardan ben de nefret ediyorum ve böyle birine rastladığım için acayip sevindim şu an.
  • Cevap gelmesine ben de çok sevindim
  • Hem de Zuko
  • Ben de nefret ediyorum,birisi öneri versin lan bir dünya adamız şurada biri de çıkıp şunu şunu alabilirsiniz demiyor...

Max 200TL. ye güzel ses veren,kaba olmayan,mümkünse kulak içi olmayan bir bluetooth kulaklık önereceksiniz alt tarafı..

Yine bildirim gelecek size konunuza cevap geldi diye ,merakla bakacaksınız ne önermişler diye,yine hüsran. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earpods lar mükemmel ses veriyor ve kulağına çok güzel oturuyor bluetooth değil ama yine de bakmanı öneririm 99TL apple storeda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

Ben de nefret ediyorum,birisi öneri versin lan bir dünya adamız şurada biri de çıkıp şunu şunu alabilirsiniz demiyor...

Max 200TL. ye güzel ses veren,kaba olmayan,mümkünse kulak içi olmayan bir bluetooth kulaklık önereceksiniz alt tarafı..

Yine bildirim gelecek size konunuza cevap geldi diye ,merakla bakacaksınız ne önermişler diye,yine hüsran. :)

Olsun konuya yazılması bile yeterli
  • Amazon a baksanıza creative , jbl , adını duymadığım bir Sürü kulaklık var 40-50 USD civarında ama marka olanlar Pahalı tabi birde bluedio diye bir Çin malı kulaklık Görüntüsü ve yorumlar güzel ama ben cesaret edemiyorum bu markayı almaya.Ben Qcy qy7 sip. Ettim bir ay kadar önce ebay den bekliyorum .kulak içi ama spor model kordon kısmı ip gibi boyuna doğru sarkıyor hiçbir kasma yok, arkadaşımda dinledim HTC telefonda performans süper bakalım iphone da nasıl olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane böyle var Türkiye'de satılıyor. Fineblue Mate 7

1 tane de böyle buldum. Ama Türkiye'de satışı yok.
    Sony SBH70

• IrohElGrande kullanıcısına yanıt
    Sony guzele benziyor. Getirtemez miyiz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony mdrxb950 bt ama tuzlu galiba biraz 85 USD ye var ama Türkşye ye gönderi yok yazıyor normal fiyatı 180 USD falandır Amazon dan bakabilirsiniz

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Getirilir orası kolay. Daha önce Amazon'dan Logitech g930 almıştım. Türkiye fiyatını merak ettiğim için bekliyorum yurt dışında 69 euro gibi bir fiyat gördüm.
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt
    Kafa bantlı birçok bluetooth kulaklık var benim demek istediğim kulak üstü
  • Blue ant pump hd'yi de araştır istersen ben gear circle'dan kurtulduktan sonra onu alacağım herhalde,kulak içi ama,su geçirmiyor,batarya performansı iyi,ses konusunda da baya bir övmüş arkadaş.

http://www.bunudainceledik.com/2014/09/26/blueant-pump-hd-kablosuz-bluetooth-spor-kulaklik-incelemesi/

hbs800-hbs900
    plantronics BackBeat fit
    Plantronics BackBeat Go 2
    Blue ant

bunlardan birisini alacağım ben.

• Hocam yanıtın için teşekkürler ama kesinlikle kulakiçi kullanamıyorum ne yazık ki
  • Playvision bth033 forumda iyi Şeyler söylenmiş , bir bakın isterseniz 199tl+KDV fiyatı varmış , ben yurtdışından bakıyorum en nihayetinde bunlarda ithal ürünler Çin'de ki fabrikaya yaptırıp üzerine markalarımı bastırıyorlar, Amazon da august EP 650 var mesela Şekil çok benziyor fiyat 44,95 USD kargo dahil 135 TL ye mal olur sanırım.

hocam, biz bizeyiz zannedersem, tam da bu konuyu açmaya geliyordum , kendimiz araştırıp bulacağız artık, şu blueant modelini ben de beğendim

edit= hocam, blueant markası da kulakiçiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Mayıs 2015; 22:44:01 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    hocam, blueant tam istediğim model, cebe koydun mu kablo olmasın isterim
    mesela şu model de iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.