Şimdi Ara

Kulaklarım fazla iyi duyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bu durum benim için büyük bir problem haline geldi. En ufak tıkırtıyı bile duyuyorum bunun sonucunda aşırı derece rahatsız oluyorum. Örneğin ders çalışırken bu durumdan dolayı konsantrasyon sorunum vardı müzik ile çözdüm fakat uyku problemine çözüm bulamadım üstümde oturan kişiler gürültücü tipler bu yüzden sürekli uykumda bölünüyor. Kulak tıkacı denedim fakat en fazla 2 gün kullanabildim. Tavsiye verebilecek olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KULAĞINI Sİ......
  • KULAĞINI ..KE...
  • KULAGINI ....YİM

• yukardaki 3 mesaj suç sayılır mı sayılmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MESAJLARA BAK AHAHA
  • Tamam beyler çok komik cevap verseniz yardımcı olsanız öleceksiniz forum bitmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birisi sana bir sey fisildarken ani radyasyona mi mahkum kaldin veya yildirim mi carpti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambusbonze

Tamam beyler çok komik cevap verseniz yardımcı olsanız öleceksiniz forum bitmiş

Abi durumun psikolojik. Duymak istedigini duyarsin, istemedigini duymazsin. Yani duyup da kafaya takmadiktan sonra sorun cozulur. Uykum geldiginde bangir bangir dugunun ortasinda olsam bile uyurum. Ruhum bile duymaz ki kulagim duysun.

• Ah dostum ah keşke dediğin gibi yapabilsem cidden Zoe durumdayım bütün psikolojik bozuldu

• Kendine kulaklarım çok iyi duyuyo diye telkin verirsen en ufak sese kulak kesilirsin ses olayını kafandan çıkarıp atamazsın ben uyuyamadigim zamanlar hayal dünyamda dolaşıyorum süper kahraman olduğunu dünyayı kurtardığını falan hayal ediyorum hayal gücü sınırsınız bişe istediğim kişi olabilirsin ben aklından yazdığım senaryoları yaşarken bakmışın uyuya kalmışın

• Git kbb ye böyle bir hastalık mı denir nedir vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.