Şimdi Ara

laptop fanın sesini kulaklığa veriyor olamaz böyle saçmalık demeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop fanın sesini kulaklığa veriyor olamaz böyle saçmalık demeyin
    dün format attım neyse driverlerini fln hepsini kurdum aygıt yöneticisinede bakıyorum
    bütün donanımlar sözde sorunsuz çalısıyor
    fakat laptopun kendi mikrofonu çalışmıyor realtekden ne kadar ugrastıysam genede olmadı
    arkadasın kulaklıgını taktım kulaklıgın mikrofununu varsayılan yaptım kulaklıgınki çalıştı
    ama laptopun kendi mikrofonu çalışmaz oldu
    şimdi bombayı patlatıyorum

http://img223.imageshack.us/img223/3001/adszcqw.jpg

gördüğünüz bu resimde 2 tane ses ayarı var alltakini açınca laptopun içindeki bütün sesleri dinliyorum
    fan sesi hdd çalışma sesi filan
    bu iğrenç bişey bu laptop formattan sonra sıyırdı daha 10 günlük servise vermek istemiyorum ne yapabilirim?

• Bu mikrofon sorunu ilk aldığınızdan beri var ise, üretim hatası olarak mikrofon devresini anakartın içinde unutmuş olabilirler.

Daha önce yoktu formattan sonra oldu diyorsanız, yazılım ile alakalı.

Silip tekrar yükleyin, Aygıt yöneticisinden çevrimiçi arattırın, en son çare tekrar format atın.

Formatta da, yüklediğiniz O.S en son service pack'ı içersin.Vista SP1, XP SP3 gibi...
  • sürücüler ile alakalı bir durum gibi. Zaten sıkıntınızda var, dahili microfon çalışmıyormuş. Güncel sürücüleri indirip tekrar deneyin.
  • ya formattan sonra oldu şimdi bişeyi farkettim laptopun hapörlerine üfleyince kulaklıktan duyuyorum hoparlörü ses alıyor hayatımda ilk defa böyle bişey görüyorum :S
  • Mikrofon düzgün yüklenmediği için gerekli sesleri almıyor.

Mesela normalde 50-100 desibel arası sesleri alması gerekirken ayarsız olduğu için 1-10 desibel arası Hdd sesi ve fan sesini alıyor.

Güncel yazılım edinin ve yükleyin...
  • microfon ses düzeyi çok açık olabilir. boost gibi ekstra ayarlar var onlar açık kalmış olabilir. Mevcut bütün ses sürücülerini silip güncel olanlarını kurmanızı tekrar tavsiye ediyorum
  • realteki silip yükledim olmadı format attım realteki yükledim yine olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • realtekin yükledim versiyonu zaten son versiyonmus
  • olmuyo hatrınıza 10günlük laptopa 6.ci formatı attım olmuo :D lanet yanlıs yerden ses alıyo msnden konusunca karsıdaki kişiye fan sesi,hdd sesi gidiyo kulaklık takınca anca dogru düzgün konusabiliyorum
  • Denetim Masası / Ses / Ses Aygıtları / Varsayılan Cihazlar, buradaki ayarlara baktın mı?

Realtek HD Audio Yöneticisi penceresindeki gelişmiş ayarları kontrol ettin mi?

Bir de, "Jack sensing", jak algılayıcı sorunu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora DURSUN

Denetim Masası / Ses / Ses Aygıtları / Varsayılan Cihazlar, buradaki ayarlara baktın mı?

Realtek HD Audio Yöneticisi penceresindeki gelişmiş ayarları kontrol ettin mi?

Bir de, "Jack sensing", jak algılayıcı sorunu olabilir mi?

dostum ever denetim masasından baktım
    2tane ses alıcısı görünüyo ikisindede olmuyor
    realtekin heryeri kurcaladım gene her neyse sorun geçmedi
    ama ne olduysa formattan sonra oldu böyle bir sorun yoktu
    ne yaptıysam çözemedim varmi bir çözümün?

no:kulaklıgın mikrofonu güzel bir şekilde çalısıyor
    laptopunki formattan sonra fıttırdı
  • up
  • up 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.