Şimdi Ara

Kulaklığı bilgisayara taktığımda sorun yaşıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative EP630 Kulaklığımı bilgisayara takığımda herşey kapalıyken gürültü, uğultu sesi geliyor. Sanki telefonda biri ile konuşurken rüzgar sesi gelir ya onun gibi.(benzettim sadece) bunun nedeni denir. Kullaklığı dün aldım.

• yardımcı olabilecek var mı ?
  • affedersin kardeş konuya ortak oluyorum ama aynı sorun bendede var yeni başlık açmak istemedim. yardımcı olacak biri varmı?
  • senin kulaklığın markası nedir ?
  • hocam pc nde mikrofon, mikrofonlu webcam ya da kulaklığında mikrofon varsa pc nin ses ayarlarına ayarlarına gir mikrofonu kapat.. biliyosun dimi mikrofon ayarlarına girmeyi denetim masası donanım ve ses ordan da chipsetinin ses programına girip mikrofonu kapat ya da kapatma mikrofon kısmını kurcala biraz sorun mikrofonun algıladığı sesi yankılı olarak hoparlörden vermesi . . mikrofon yoksa boşuna yazdım o kadar yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

hocam pc nde mikrofon, mikrofonlu webcam ya da kulaklığında mikrofon varsa pc nin ses ayarlarına ayarlarına gir mikrofonu kapat.. biliyosun dimi mikrofon ayarlarına girmeyi denetim masası donanım ve ses ordan da chipsetinin ses programına girip mikrofonu kapat ya da kapatma mikrofon kısmını kurcala biraz sorun mikrofonun algıladığı sesi yankılı olarak hoparlörden vermesi . . mikrofon yoksa boşuna yazdım o kadar yazıyı

Dediğinizi yaptım teşekkür ederim ama hala sorunum devam ediyor. Bu ses sadece kullaklığımdan gelmiyor ses sistemimden de geliyor. Fakat kulak içi kulaklığı aldığım için çok aşırı bir rahatsızlık veriyor bu cızırtı.
  • Ses kartıyla alakalı bir durum diye biliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses sistemindende geliyor demişsin demekki ses kartından kaynaklanıyor eskiden senin değin kadar kuvvetli değil ama benimde kulaklık ve diğer ses donanımlarımdan bu tip ince bir hışırtı gelirdi fakat Creative ses kartı kullanmaya başladığımdan beri
    tek bir çıt bile duymadım hatta bir media oynatırken başlangıcında ve bitiminde çıt diye ses gelirdi şimdi tek bir parazit bile duymuyorum bence ses kartının kalitesi ilede alakalı olabilir başka neden görünmüyor başka bir ses kartı ilede dene
  • Kablodan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Ses kartıyla alakalı bir durum diye biliyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

ses sistemindende geliyor demişsin demekki ses kartından kaynaklanıyor eskiden senin değin kadar kuvvetli değil ama benimde kulaklık ve diğer ses donanımlarımdan bu tip ince bir hışırtı gelirdi fakat Creative ses kartı kullanmaya başladığımdan beri
    tek bir çıt bile duymadım hatta bir media oynatırken başlangıcında ve bitiminde çıt diye ses gelirdi şimdi tek bir parazit bile duymuyorum bence ses kartının kalitesi ilede alakalı olabilir başka neden görünmüyor başka bir ses kartı ilede dene
    Teşekkürler dediklerinizden sonra bende sorunumun bu yönden kaynaklandığına kanaat getirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: serzenis22

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Ses kartıyla alakalı bir durum diye biliyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

ses sistemindende geliyor demişsin demekki ses kartından kaynaklanıyor eskiden senin değin kadar kuvvetli değil ama benimde kulaklık ve diğer ses donanımlarımdan bu tip ince bir hışırtı gelirdi fakat Creative ses kartı kullanmaya başladığımdan beri
    Teşekkürler dediklerinizden sonra bende sorunumun bu yönden kaynaklandığına kanaat getirdim

ses kartın dahilimi haricimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.