Bildirim
Kulaklığı bilgisayara taktığımda sorun yaşıyorum ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yardımcı olabilecek var mı ? -
affedersin kardeş konuya ortak oluyorum ama aynı sorun bendede var yeni başlık açmak istemedim. yardımcı olacak biri varmı? -
senin kulaklığın markası nedir ? -
hocam pc nde mikrofon, mikrofonlu webcam ya da kulaklığında mikrofon varsa pc nin ses ayarlarına ayarlarına gir mikrofonu kapat.. biliyosun dimi mikrofon ayarlarına girmeyi denetim masası donanım ve ses ordan da chipsetinin ses programına girip mikrofonu kapat ya da kapatma mikrofon kısmını kurcala biraz sorun mikrofonun algıladığı sesi yankılı olarak hoparlörden vermesi . . mikrofon yoksa boşuna yazdım o kadar yazıyı -
quote:
Orijinalden alıntı: BoSS03
hocam pc nde mikrofon, mikrofonlu webcam ya da kulaklığında mikrofon varsa pc nin ses ayarlarına ayarlarına gir mikrofonu kapat.. biliyosun dimi mikrofon ayarlarına girmeyi denetim masası donanım ve ses ordan da chipsetinin ses programına girip mikrofonu kapat ya da kapatma mikrofon kısmını kurcala biraz sorun mikrofonun algıladığı sesi yankılı olarak hoparlörden vermesi . . mikrofon yoksa boşuna yazdım o kadar yazıyı
Dediğinizi yaptım teşekkür ederim ama hala sorunum devam ediyor. Bu ses sadece kullaklığımdan gelmiyor ses sistemimden de geliyor. Fakat kulak içi kulaklığı aldığım için çok aşırı bir rahatsızlık veriyor bu cızırtı. -
Ses kartıyla alakalı bir durum diye biliyorum.. -
ses sistemindende geliyor demişsin demekki ses kartından kaynaklanıyor eskiden senin değin kadar kuvvetli değil ama benimde kulaklık ve diğer ses donanımlarımdan bu tip ince bir hışırtı gelirdi fakat Creative ses kartı kullanmaya başladığımdan beri
tek bir çıt bile duymadım hatta bir media oynatırken başlangıcında ve bitiminde çıt diye ses gelirdi şimdi tek bir parazit bile duymuyorum bence ses kartının kalitesi ilede alakalı olabilir başka neden görünmüyor başka bir ses kartı ilede dene -
Kablodan olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Ses kartıyla alakalı bir durum diye biliyorum..
Teşekkürler dediklerinizden sonra bende sorunumun bu yönden kaynaklandığına kanaat getirdimquote:
Orijinalden alıntı: alialtin
ses sistemindende geliyor demişsin demekki ses kartından kaynaklanıyor eskiden senin değin kadar kuvvetli değil ama benimde kulaklık ve diğer ses donanımlarımdan bu tip ince bir hışırtı gelirdi fakat Creative ses kartı kullanmaya başladığımdan beri
tek bir çıt bile duymadım hatta bir media oynatırken başlangıcında ve bitiminde çıt diye ses gelirdi şimdi tek bir parazit bile duymuyorum bence ses kartının kalitesi ilede alakalı olabilir başka neden görünmüyor başka bir ses kartı ilede dene
-
quote:
Orijinalden alıntı: serzenis22
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Ses kartıyla alakalı bir durum diye biliyorum..
Teşekkürler dediklerinizden sonra bende sorunumun bu yönden kaynaklandığına kanaat getirdimquote:
Orijinalden alıntı: alialtin
tek bir çıt bile duymadım hatta bir media oynatırken başlangıcında ve bitiminde çıt diye ses gelirdi şimdi tek bir parazit bile duymuyorum bence ses kartının kalitesi ilede alakalı olabilir başka neden görünmüyor başka bir ses kartı ilede dene
ses kartın dahilimi haricimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X