Bildirim
Kulaklığı kasanın ön tarafına takınca ses gelmiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elimon
Arka tarafa takınca sorun yok ama ön tarafa takınca ses gelmiyor. İnternette bayağı bi baktım ama çözümler işe yaramadı. Hatta bi tanesini uyguladıktan sonra hiç ses gelmez oldu.
Kasanızın içinden bağlamı diye bakabilir misiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ÜstadRespect
quote:
Arka tarafa takınca sorun yok ama ön tarafa takınca ses gelmiyor. İnternette bayağı bi baktım ama çözümler işe yaramadı. Hatta bi tanesini uyguladıktan sonra hiç ses gelmez oldu.
Kasanızın içinden bağlamı diye bakabilir misiniz ?
Anakart üzerinde bağlancak Power bağlantısı yanında olması gerekiyor. .
Bazı anakartlarda olmayabilir
-
Kasanın içine yarın bakabilirim. Şimdi açmak uğraşmak istemiyorum. -
quote:
Kasanın içine yarın bakabilirim. Şimdi açmak uğraşmak istemiyorum.
Yarın sonucu yazarsınız o zaman -
Bu arada klavyemde de kulaklık girişi var buraya takınca da gelmiyo ses. Kasada bağlı olmasa bile klavyeye takınca ses gelmesi gerekmez mi? -
quote:
Bu arada klavyemde de kulaklık girişi var buraya takınca da gelmiyo ses. Kasada bağlı olmasa bile klavyeye takınca ses gelmesi gerekmez mi?
Ankarta göre değişir gelmeyebilir. -
quote:
Bu arada klavyemde de kulaklık girişi var buraya takınca da gelmiyo ses. Kasada bağlı olmasa bile klavyeye takınca ses gelmesi gerekmez mi?
Klavye USB girişli ise Klavyenin Driverini yükleyerek deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: nexus38
quote:
Klavye USB girişli ise Klavyenin Driverini yükleyerek deneyin.
Kurulu olacağını düşünmüştüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
quote:
Orijinalden alıntı: nexus38
quote:
Klavye USB girişli ise Klavyenin Driverini yükleyerek deneyin.
Kurulu olacağını düşünmüştüm.
Olabilir. Herkes istediğini düşünebilir.
Edit : Smiley
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2A828C0 -- 6 Ağustos 2012; 1:16:58 >
-
Kasanın içine baktım herşey bağlı gözüküyor. Başka çözüm yok mu? -
quote:
Kasanın içine baktım herşey bağlı gözüküyor. Başka çözüm yok mu?
Bağlantılar yanlış olabilir kasa içerisinde mikrofon bağlantı kablosu var mı ? -
İlk açtığımda uyku sersemi olduğumdan dolayı iyice bakamamışım. Şimdi kabloyu anakarta taktım. Kulaklığı öne takınca ses geliyor ama acayip cızırtılı geliyor. Arkaya takınca cızırtı falan yok. -
Eski hopörlerimi bağladım bilgisayara. Hopörlörde kulaklık girişi olduğunu unutmuşum. Kulaklığı hopörlere bağladım. Böyle kullanıyorum şimdilik. Kasanın önüne takınca hala cızırtı geliyor ama artık önemli değil. Yardımları için herkese teşekkürler. -
quote:
Eski hopörlerimi bağladım bilgisayara. Hopörlörde kulaklık girişi olduğunu unutmuşum. Kulaklığı hopörlere bağladım. Böyle kullanıyorum şimdilik. Kasanın önüne takınca hala cızırtı geliyor ama artık önemli değil. Yardımları için herkese teşekkürler.
Verimli ses almayı beklemeyin ama bağlantılar yanlış olabilir düşüncesindeyim o yüzden cızırtı geliyordur. -
Klavyeye taktım şu an sorunsuz çalışıyor. -
quote:
Klavyeye taktım şu an sorunsuz çalışıyor.
Böyle devam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X