Şimdi Ara

KULAKLIK ALACAĞIM AMA KARARSIZ KALDIM !!! (HÂLÂ KARAR VERMİŞ DEĞİLİM YARDIM PLS.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yıldır HN-700 CREATİVE KULAKLIK KULLANIYORUM. ikinci yılı bitirirken kulaklığı düşürdüm ve kırıldı yinede kullanıyorum fakat sesler gidip geliyor yani yeni kulaklık alma zamanım geldi...
    kullandığım kulaklık rahatlık bakamından iyi bazen oluyor 4-5 saat pc başında oyun oynuyorum. bir kulaklığım daha var (trust 6200 7+1) ancak çok rahat değil. onu hiç kullanmıyorum
    Açılan konuları ve diğer bilgileri inceleyerek şu seçeneklerden birini yapmam gerekecek :

1.- PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 5.1 Usb : bu kulaklıktan çoğu memnun kalmamış. bundan alacaktım ama vazgeçtim gibi

2.- LOGITECH G35 USB Surround Sound Gaming Kulaklık : bunu çoğunlukla memnun kalınmış. ancak fiyat baya yüksek almaya değermi acaba hn-700 verdiği rahatlılığı sağlarmı ? sizce o kadar paraya değermi değerse k.karta taksit le kastırırız.

3- hn-700 : yada yinede o kadar para vermeyip de kullandığım kulaklıktanmı almak.

bununla ilgili yorumlarınızı rica ediyorum lütfen !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMBAZzzz -- 17 Şubat 2010; 11:12:36 >

• :=) verdiğin 3 linktede bir sürü ürün var iyice kafa karışır...
    benim verdiğim 3 seçenekte iyi değilmi ? iyice aklım karıştı
  • :) pc için pek uygun değil biraz önerin için tşk.
  • ARKADAŞLAR önerilerinizi bekliyorum pls.
  • Ben olsam o bütçeyle oyun için sharkoon 5.1 analog alırdım.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic%20Analog
  • ben hepsiburada.com dan cresyn marka stüdyo kulaklık aldım. pek duymadığım markaydı fakat korenin bir numaralı üreticisiymiş. ve baslar tizler harika performans sergiliyor film ve oyunlar için şiddetle tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/cresyn-hp600-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850928
    http://www.hepsiburada.com/cresyn-hp500k-kulaklik-siyah/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850927#tablnk

bu iki modelde harika

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Ben olsam o bütçeyle oyun için sharkoon 5.1 analog alırdım.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic%20Analog

sharkoon iyi bi tercih olur, ya da bulabilirsen medusa al.
  • :s KENDİMİ yazdığım ilk iki seçeneğe odaklamıştım
    şimdi birde sharkoon
    rakamlar yüksek olduğu için net karar veremiyor insan...
    napayım bilmiyorum şimdi
  • Bildiğim kadarıyle gamecomda win7 sorunu var driverı yok. Win7 de çalışmadıktan sonra ne işe yarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMBAZzzz

:s KENDİMİ yazdığım ilk iki seçeneğe odaklamıştım
    şimdi birde sharkoon
    napayım bilmiyorum şimdi

Sharkoon X-Tatic Analog modelini kullanmaktayım. Ses kalitesi güzel. 5.1 veya 7.1 kartlarla tam uyumlu. Özellikle elektrik yalıtımı iyi yapıldığından herhangi bir elektrikli aletin, motor, pervane, cep tel vb. ses bozmalarına rastlamıyorsunuz.

Daha önce Özaki, Steelseries falan kullanmıştım. Biri ışığı açar kulaklıktan sesini duyarsanız. Birşeyin motoru çalışır seslerde dalgalanmalar olurdu. Özellikle bu konuda çok iyi bir kulaklık. Diğer bir husus bass sesleri alabilmek için sesi açmanıza gerek kalmıyor. Sinema salonlarındakine benzer etkileyici basslar duyabiliyorsunuz. Aldığınızda sizi pişman etmeyecektir. Creative X-Fi veya Asus Xonar tarzı kaliteli bir ses kartı ile bereber da kullanırsanız, bilgisayarınızdaki clipleri ve mp3 lerin hepsini tekrardan dinleme isteği duyarsınız.

En azından bende öyle oldu. Tekrar tekrar hepsini dinledim. :D

• ozenhoca ya katılıyorum. speedlink medusa sl-8796 modelini kullanıyorum aynı zamanda sharkoonu da deneme fırsatım oldu. medusanın sharkoondan farkı bassları alabilmeniz için sesi biraz daha açmanız gerekiyor. diğer farkı ise medusanın fiyatı daha düşük.
  • öncelikle Creative HN-700 gibi bi ürünü kaybettgin icin cok uzldum gercktn aktif ses kesmesi ile müthiş bır kulaklktı o :( bnce yine Creative al HQ-1400 yeni modeli creativein. DJ tazrzında fiyatına gre oldukca iyi bir kulklık ustelik yeni seri.http://creativeci.wordpress.com/ adresden bak araştır dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

:s KENDİMİ yazdığım ilk iki seçeneğe odaklamıştım
    şimdi birde sharkoon
    napayım bilmiyorum şimdi

Sharkoon X-Tatic Analog modelini kullanmaktayım. Ses kalitesi güzel. 5.1 veya 7.1 kartlarla tam uyumlu. Özellikle elektrik yalıtımı iyi yapıldığından herhangi bir elektrikli aletin, motor, pervane, cep tel vb. ses bozmalarına rastlamıyorsunuz.

Daha önce Özaki, Steelseries falan kullanmıştım. Biri ışığı açar kulaklıktan sesini duyarsanız. Birşeyin motoru çalışır seslerde dalgalanmalar olurdu. Özellikle bu konuda çok iyi bir kulaklık. Diğer bir husus bass sesleri alabilmek için sesi açmanıza gerek kalmıyor. Sinema salonlarındakine benzer etkileyici basslar duyabiliyorsunuz. Aldığınızda sizi pişman etmeyecektir. Creative X-Fi veya Asus Xonar tarzı kaliteli bir ses kartı ile bereber da kullanırsanız, bilgisayarınızdaki clipleri ve mp3 lerin hepsini tekrardan dinleme isteği duyarsınız.

En azından bende öyle oldu. Tekrar tekrar hepsini dinledim. :D

Valla gamecom 777 win 7de sorunusuz çalışıyor bir yanlışın olmasın kendim şu anda kullanıyorum otomatik tanıyor

• quote:

MHB ARKADAŞLAR
    2 yıldır HN-700 CREATİVE KULAKLIK KULLANIYORUM. ikinci yılı bitirirken kulaklığı düşürdüm ve kırıldı yinede kullanıyorum fakat sesler gidip geliyor yani yeni kulaklık alma zamanım geldi...
    kullandığım kulaklık rahatlık bakamından iyi bazen oluyor 4-5 saat pc başında oyun oynuyorum. bir kulaklığım daha var (trust 6200 7+1) ancak çok rahat değil. onu hiç kullanmıyorum
    Açılan konuları ve diğer bilgileri inceleyerek şu seçeneklerden birini yapmam gerekecek :

1.- PLANTRONICS Gamecom 777 Gaming Kulaklık 5.1 Usb : bu kulaklıktan çoğu memnun kalmamış. bundan alacaktım ama vazgeçtim gibi

2.- LOGITECH G35 USB Surround Sound Gaming Kulaklık : bunu çoğunlukla memnun kalınmış. ancak fiyat baya yüksek almaya değermi acaba hn-700 verdiği rahatlılığı sağlarmı ? sizce o kadar paraya değermi değerse k.karta taksit le kastırırız.

3- hn-700 : yada yinede o kadar para vermeyip de kullandığım kulaklıktanmı almak.

bununla ilgili yorumlarınızı rica ediyorum lütfen !!!

O 3 kulaklıktan birini almaya bütçeniz el veriyorsa, Logitech G35. (Bkz. İmza)
    HN-700 ile G35 mukayese edilmez

• http://www.alisveris.com/Client/Detay-116522-cenix-mikrofonlu-kulaklik.html

bunu aldım geçen süper ses veriyor gerçekten markası yok ama ses on numarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.