Şimdi Ara

Kulaklık amfisi öneri lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar uygun bir kulaklık amfisi alarak taşınabilir müzik sistemimi güçlendirmeyi düşünüyorum ama amfi olayından anlamadığım için yardımınıza önerilerinze ihtiyacım var.
    öncelikle elimdeki cihazlar ipod nano 6g ve monster beats solo hd kulaklığım var...2 cihazdanda en ufak bi şikayetim yada pişmanlığım yok ama bi amfi ekleyip nası sonuç verecegini merak ediyorum açıkcası.ohm ve empedans olaylarını pek anlamadıgım, bilgim olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var.
    hem marka model olarak hemde fiyat olarak en uygunu için önerilerinizi bekliyorum..
    bütçe olarakta 80-100 lira civarı birşey uygun olacaktır.

• FiiO E6 işini görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

FiiO E6 işini görecektir.

teşekkür ederim sahibinden de falan daha kolay bulunabilen cihaz galiba zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet.aslan

quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

FiiO E6 işini görecektir.

teşekkür ederim sahibinden de falan daha kolay bulunabilen cihaz galiba zaten..

Evet fiyatlarıda uygun.
  • E6'nın Nano ile uyumu da görüntü olarak güzel olur. Bunun yanında Nano'dan daha kaba olsa da Fiio E11 de çok iyi olur. Performans olarak E6'dan çok daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

E6'nın Nano ile uyumu da görüntü olarak güzel olur. Bunun yanında Nano'dan daha kaba olsa da Fiio E11 de çok iyi olur. Performans olarak E6'dan çok daha iyidir.

peki kulaklık kablosunun üzerindeki ipodlar için olan ses zımbırtısı çalışmaya devam eder mi amfi bağlayınca? eğer çalışmaya devam ederse zaten boyut olarak bi anlamı olmuyor cepten çıkmadığı için çok fazla. ses artırma azalma ve durduma/şarkı atlama tuşu işimi görüyor kablodaki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet.aslan

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

E6'nın Nano ile uyumu da görüntü olarak güzel olur. Bunun yanında Nano'dan daha kaba olsa da Fiio E11 de çok iyi olur. Performans olarak E6'dan çok daha iyidir.

peki kulaklık kablosunun üzerindeki ipodlar için olan ses zımbırtısı çalışmaya devam eder mi amfi bağlayınca? eğer çalışmaya devam ederse zaten boyut olarak bi anlamı olmuyor cepten çıkmadığı için çok fazla. ses artırma azalma ve durduma/şarkı atlama tuşu işimi görüyor kablodaki zaten

Sesi amfiden alacağınız için çalışmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.