Bildirim
Kulaklık Arıyorum
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sennheiser ürünlerine bakabilirsiniz,kaliteli ve f/p oranı yüksektir
bütçe belirtirseniz daha iyi bir tavsiye verebilirim -
150 TL max bir bütcem olabilir fakat mesajımda da belirrtiğim gibi kulaklıkta ses fonksiyon düğmeleri olmasını istiyorum. -
PHİLİPS SHM-7110 bu ürüne bakabilirsinizr,
kısaca özellikleri kullanımı çok rahattır rahatlıkta üstüne tanımam 18 – 22 000 Hz aralığına sahiptir,bütün ,ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır
bütçeniz yüksek olduğundan dolayı bunuda yazmayı gerek duydum
PHILIPS SBCHC8440 kablosuz kulaklık belki ilgilenirsiniz diye
not:ben sennheiser öneririm ama siz illa kontrol düğmesi vs bulunmasını istediğiniz için bunları yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vix -- 25 Şubat 2011; 17:02:27 > -
PHILIPS SBCHC8440 da kontrol düğmeleri var mı. ürünün caps lerine baktım orda 2-3 düğme gibi birşey var fakat emin olamadım. ne işe yarıyor onlar bir fikri olan var mı ? -
creative sound blaster arena surround u tavsiye ederim. Kullanıyorum çok memnunum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- kulaklığın sesi azaldı
- soundcore sleep a20
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- redmi buds 6 pro
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X