Bildirim
Kulaklık içi kulaklıklarda sağ tarafın basi daha mi yogun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar yardım lütfen konunun yeri burası değil biliyorum ama acil cevap bulmam lazım bu soruya kusuruma bakmayın lütfen yerinede açtım aynı konuyu 2 gündür cevap yok -
Kulaklığın ucu tıkanmış olabilir hocam ses net gelmiyo olabilir.. temizlemeyi dene..benim ep630 da öyle oluyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: gardanadam
Kulaklığın ucu tıkanmış olabilir hocam ses net gelmiyo olabilir.. temizlemeyi dene..benim ep630 da öyle oluyor..
Hocam kulaklık yeni ama nasıl temizlyececem ve neresini -
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
quote:
Kulaklığın ucu tıkanmış olabilir hocam ses net gelmiyo olabilir.. temizlemeyi dene..benim ep630 da öyle oluyor..
Hocam kulaklık yeni ama nasıl temizlyececem ve neresini
ep630 da ucunda ızgara var hocam orayı somuyorum ben öyle acılıyor ama sony mdr ex300sl nin somurulacak bi tarafı yok..fabrika hatası olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 17 Mart 2013; 18:53:53 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
quote:
Hocam kulaklık yeni ama nasıl temizlyececem ve neresini
ep630 da ucunda ızgara var hocam orayı somuyorum ben öyle acılıyor ama sony mdr ex300sl nin somurulacak bi tarafı yok ürün sahtede olabilir bilemiyorum..fabrika hatasıda olabilir..
Geri vermek en iyisi oozaman
-
eğer her iki taraftan aynı derece ses geliyorsa şöyle bir durum olabilir. bazı ses kartları sol tarafa tiz ağırlık sağ tarafa ise bass ağırlık verir daha kaliteli ses sunabilmek için. hoparlör seçeneklerinden kulaklığı seç.
veya dinlediğin şarkıda böyle bir durum olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X