Şimdi Ara

Kulaklık içi kulaklıklarda sağ tarafın basi daha mi yogun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony mdr 300 sl kulaklık aldım yyalnız sorun şu kulakligin Sol tarafı Sağ tarafına göre bas daha zayıf mid geliyor sağ trafik da daha dolgun ggeliyor bu durum normalmi yoksa iade edecem kulaklığı.

• arkadaşlar yardım lütfen konunun yeri burası değil biliyorum ama acil cevap bulmam lazım bu soruya kusuruma bakmayın lütfen yerinede açtım aynı konuyu 2 gündür cevap yok
  • Kulaklığın ucu tıkanmış olabilir hocam ses net gelmiyo olabilir.. temizlemeyi dene..benim ep630 da öyle oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

Kulaklığın ucu tıkanmış olabilir hocam ses net gelmiyo olabilir.. temizlemeyi dene..benim ep630 da öyle oluyor..

Hocam kulaklık yeni ama nasıl temizlyececem ve neresini
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Kulaklığın ucu tıkanmış olabilir hocam ses net gelmiyo olabilir.. temizlemeyi dene..benim ep630 da öyle oluyor..

ep630 da ucunda ızgara var hocam orayı somuyorum ben öyle acılıyor ama sony mdr ex300sl nin somurulacak bi tarafı yok..fabrika hatası olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 17 Mart 2013; 18:53:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

ep630 da ucunda ızgara var hocam orayı somuyorum ben öyle acılıyor ama sony mdr ex300sl nin somurulacak bi tarafı yok ürün sahtede olabilir bilemiyorum..fabrika hatasıda olabilir..

Geri vermek en iyisi oozaman

• eğer her iki taraftan aynı derece ses geliyorsa şöyle bir durum olabilir. bazı ses kartları sol tarafa tiz ağırlık sağ tarafa ise bass ağırlık verir daha kaliteli ses sunabilmek için. hoparlör seçeneklerinden kulaklığı seç.

veya dinlediğin şarkıda böyle bir durum olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.