Şimdi Ara

Kulaklik ile en performansli F/P hi fi sistem arayislarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, kullandigim bilesenler ile en maksimum verim alabilecegim, sistem onerilerine ihtiyacim var.

Soyle ki, Kulaklik Audio Technica Ws1100is
    PC yani masaustu kullanacagim.

Anakartta realtek alc1150 soundblaster x fi mb3 yazilim var.
    Dinleyecegim kaynak ( tidal ve deezer daha iyi ama her parca yok) bu sebeple spotyfy olur genellikle yada internetten indirme yaparim.
    Dinleyevegim muzik turu genelde Turkce parcalar ( rock metal falan dinlemem), halk muzigi, akustik, klasik, pop tarzi.

Konuyu acis sebebim;
    Piyasada bir suru , dac, amp, lambali, hybrid, kablo vs vs urun dolu sonu bucagi yok.

Oysaki Ben elimdeki bu bilesenlere ( PC yazilim ve kulaklik) ek olarak, en fazla fayda saglayacak ekipman arayisindayim.

Yani bosa para vermek istemiyorum. Bu islerden de anlamiyorum.

Alacagim urunler de bir fark yaratmali tabi, suan kullandigimdan. Burada onemli olan surmesi degil ( benim Anakartta suruyor sorunsuz) onemli olan fark yaratabilmesi.

Onerilerinizi bekliyorum.

Ikinci elde olur, takintim yok, yeterki satici durust, sattigi urun de duzgun,sorunsuz, temiz olsun.

Fiyat perfirmans urunleri ilk tercigim, fakat fiyat farki 1 tik, ama performansi 3 tik olan urunler var ise de, yani degecek ise tabiki tercihimi o urunden yana kullanirim.

Umarim yazi icin kusura bakmazsiniz, telefonun klavyesinin azizligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Ağustos 2018; 20:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.techno-fi.net/forum/

Buradan daha isabetli cevaplar gelir diye düşünüyorum. Sağlıcakla...

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Dostum, o siteye gunler oncesinden uyelik acmak icin basvurmustum, fakat nedenini anlamadigim sekilde, uyeligi onaylamadi. Head fi onayliyor, ama techno fi onaylamiyor.:))

Bende yabanci sitede simdilik sadece arastirma ve konulara bakiyorum, okuyorum.
    ,

Tabi ki bende isterdim kendi dilimde bir sitede olmayi. Saglicakla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Kulakliginiz 38 ohm. Sürmesinin zor olacağını sanmıyorum. Ekonomik ve f/p olarak Sedef 3 lambalı amfi onerebilirim. Türk malı. Ahmet bey üretiyor. Peşin alınırsa fiyatta yardımcı olacaktır .

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-lambali-kulaklik-amfisi-se-iii-yeni-254624253/detay

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, inceleyeceğim.
  • Sedef Se III güzel amfidir ben AKG Q701 ile kullandım. Analitik bir ses ve yüksek güç düşünürseniz Fiio K5 veya E10 gibi cihazlar da olabilir. Hatta ben sizin yerinizde olsam bir de DAC alırdım. Onboard ses kartı ile sistem hep limitli kalacak. Kaynak iyi olduktan sonra diğer aletlerin kapasitesi ortaya çıkacaktır. ucuz çin işi DAC lar var. Onlar bile onboard ses kartından dan çok daha iyi iş görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilkercom kullanıcısına yanıt
    Ise kablo ile baslayayim dedim, QED performance kablo aldik, sansa bak ki, kablo arizali cikti, iade ettim.Kablo nasil bozuk cikti derseniz, kulakliga taktim bozuk kayit gibi ses veriyor. Anlamadim gitti.

Se3 in yanina ayri dac mi diyorsunuz.. Ya oyle yapacagiz artik, ya da dac amp olarak kombine bir cihaz alacagiz, . Nasipte me varsa artik. Tesekkurler.

• Aradığınız f/p ise , buraya bir bakın. Hatta buna bedava / p bile denebilir hiçbişey kaybetmezsiniz bence bir deneyin.

https://forum.donanimhaber.com/lg-hi-fi-plus-32bit-hi-fi-dac-ise-yarar-mi--131419072
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.