Bildirim
Kulaklık Kablosu
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben kbear derdim. Arkasında AK Audio Store var ve ne yaptıklarını iyi biliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kbear ın kulağa gelen yerinin plastikle şekillendirilmis olmasindan dolayı istiyorum ama yinyoo nun görüntüsü daha hos geldi arada kaldım daha öncede hic kablo almadım bilmiyorum da.Bundan bi 40 gün önce Kz ZSX siparis verdim ve yaninda da trn t2 16 core kablo aldım sonra gezinirken gordüm benim aldigim qdc pinli degilmis ve baskalarinin attıkları fotoğraflara baktığımda 0.75 pin hic güzel durmuyo arada kocaman bir bosluk var.Araştırıken bunları buldum bilgim olmadığı için sizlere de sormak istedim.(Kulaklığım hala gelmedi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddaroso -- 6 Kasım 2019; 16:39:23 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada 2 pinliler özelinde 0.75mm eskide kaldı. Artık KZnin sadece kendine özgü QDC değilse 0.78mm 2 pinliler. Zsx kz olduğu için qdc olabilir.
Teşekkür ederim yardımınız için.Öneriniz üzerine Kbear almaya karar verdim. Ah birde kulaklik gelseydi 😔 İlk defa bi takipli kargom bu kadar gecikti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddaroso -- 8 Kasım 2019; 12:56:2 >
Hayırlı olsun :) Bir süredir yurtdışından kargo gelişlerinde sıkıntı var.
Teşekkür ederim 😊
Acaba siz Kz zsx deneyimleme şansı buldunuz mu nasil bir kulaklıktır ?
Malesef. Şu anda epey yoğunum ve sıramda başka incelemeler var. Ama birisi, belki siz, 2 günlüğüne ödünç verirse herşeyden önce inceler ve yazarım.
İnanırmısın bende bu iki kablo arasında kalmıştım foruma girdim soracak birilerini arıyordum 😄
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X