Şimdi Ara

Kulaklık kılıfı, silikonu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 aydır mp3 den muzik dinlemeye basladigim ama dalgin biri oldugumdan su kulaklıklara takılan kılıflardan cektigim kadar yok.

Aldıgım 3 kulaklıgın kılıfları kayboldu. onlar olmadan da kulagı acıtıyor :) En son samsung telefonunun lulaklıgının silikonlarından biride dustu.

Bunların ayrıca satıldıgı bi yer yokmu alayim 10 tane :) Yapistirmakmi lazimdi yoksa :)

• bilmiyom ama bence mx360 yada akg k309 al(arkadaşlar mx160 önerirde mx360da 3 çift sünger var k309 ses kalitesi olarak mx160dan daha iyi geldi ayrıca silikonları kolay kolay çıkmıyo
  • ayrıca satılan yer mugtemelen vardır bir araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

bilmiyom ama bence mx360 yada akg k309 al(arkadaşlar mx160 önerirde mx360da 3 çift sünger var k309 ses kalitesi olarak mx160dan daha iyi geldi ayrıca silikonları kolay kolay çıkmıyo

mx360 gorunusu ilgincmis baya. kılıfı (hepsiburadadaki resimde) bi garip duruyor düz bir kapak gibi. Buda kolay cikmasin. ?

suandaki kulaklıktan memnunum aslinda creative boyuna askilikli bir modeli. Ama kilifin biri kaybolunca komik duruyor.

Teknosa Darty de falan sordum ayrica satilmiyor dediklerine gore kaybetmyecegiz bu mereti :(
  • Metan da vardi sanirim, istanbuldaysaniz magazadan alabilirsiniz sunger
  • Tesekkurler. Google dan Gümüşsuyu / İstanbul da bir MeTan buldum :) bayramdan sonra bir ararim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piratex

Tesekkurler. Google dan Gümüşsuyu / İstanbul da bir MeTan buldum :) bayramdan sonra bir ararim.

Buldunuz mu acaba? Bana biraz uzak eğer kesin varsa gitmeyi düşünebilirim.

Başka satan bir yer yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::cc::

Buldunuz mu acaba? Bana biraz uzak eğer kesin varsa gitmeyi düşünebilirim.

Başka satan bir yer yok mu?

kayıp olanı bulunca aramadim ama gecen MediaMarket te gorunce yedek osun diye aldim. 3 çifti 7 tl. hama marka ear pads 19mm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.