Şimdi Ara

kulaklık konusunda kararsızım (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative zen vision m kulaklıkları kulağıma tam oturmadığı için yeni kulaklık almaya karar verdim. bütçem ise 50 ytl. forumdaki yorumlara göre sennheiser mx51 ve creative ep-630 sarasında kaldım ama ep-630 un basslarının çok abartılı olduğunu söyleyenler var. benim dinlediğim müzik tarzı ise daha çok türkü slow türü müzikler.yani bass a pek ihtiyacım yok. vision m in özelliklerinden bass ı kısabilme şansım varsa ep-630 bi adım öne geçer.
    ve ayrıca kulaklıkların verdiği zararıda minumuma indirmek istiyorum bunun için hangi tip kulaklık daha iyi?
    bide benim kulaklıklar sorunludur biraz şu ana kullandığım hiçbir kulaklık düzgün durmadı en hafifi harekette bile düşüyorlardı. alacağım kulaklık kesinlikle koşarken felanda hiç düşmemeli. başka kulaklık önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz. yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam12 -- 6 Mayıs 2007; 21:23:24 >

• arkadaşlar bi yardım edin ya
  • bütün sesleri,midleri duymak istiosan cx300 tavsiyem ep-630 da denedim çok fazla bass veriyor diğer sesler arada kayboluyor
  • cevap gelmeyince bugün ep-630 aldım. mujim_007 cevap için teşşekkür ederim
  • mujim_007 daha kaç kere yazılacak cx 300 ile ep630 aynı die sen hala sen hala birisinin bası fazla diyosun
  • cx300 ile ep630 kesinlikle aynı degildir.. lütfen kulaktan dolma bilgileri dogruymuş gibi yazmayalim..
    ep630 sadece basa odaklanmiş mid ve tiz yoksunu bir kulaklıkken, cx300 basları daha yumusak ama tonları birbirine gayet dengeli olan bir kulaklıktır..

quote:

Orjinalden alıntı: rockmrt

mujim_007 daha kaç kere yazılacak cx 300 ile ep630 aynı die sen hala sen hala birisinin bası fazla diyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

cx300 ile ep630 kesinlikle aynı degildir.. lütfen kulaktan dolma bilgileri dogruymuş gibi yazmayalim..
    ep630 sadece basa odaklanmiş mid ve tiz yoksunu bir kulaklıkken, cx300 basları daha yumusak ama tonları birbirine gayet dengeli olan bir kulaklıktır..

quote:

Orjinalden alıntı: rockmrt

mujim_007 daha kaç kere yazılacak cx 300 ile ep630 aynı die sen hala sen hala birisinin bası fazla diyosun

ben onu bu konu bi daha açılmasın diye demiştim,rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cx300ün ep630 ile aynı olmadığını zannedenler ikisinide açıp baksınlar.aynı sürücülerin farklı ses vermesi çok kolaydır.hd580,hd600,hd650 aynı sürücü ile 3 farklı ses rengi veriyo.bunu nasıl açıklarsınız
  • Dostum fazla bas ihtiyacın yoksa mx500 al derim.Paranın üstüne biraz daha ekleyebilirsen cx300 al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sail_away

Dostum fazla bas ihtiyacın yoksa mx500 al derim.Paranın üstüne biraz daha ekleyebilirsen cx300 al derim.

bendede aynısından var
  • sony mdr ne2 al sennhesier mx 500 de kullandım bence sony nin yeni kulaklıkarı çok iyi sennheisere takılmış herkes.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

sony mdr ne2 al sennhesier mx 500 de kullandım bence sony nin yeni kulaklıkarı çok iyi sennheisere takılmış herkes.

sennheiser'a takılmamak elde değilki... adam kaliteyi cok uygun fiyata satıyorlar.. cx300 bile artık 41milyon.. bu fiyata bu kalite varken sony'i düşünmek bile hata bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: beratkaya23

cx300ün ep630 ile aynı olmadığını zannedenler ikisinide açıp baksınlar.aynı sürücülerin farklı ses vermesi çok kolaydır.hd580,hd600,hd650 aynı sürücü ile 3 farklı ses rengi veriyo.bunu nasıl açıklarsınız

burada bahsedilen kulaklıkların sesi.. donanım tarafı bizi ilgilendirir mi? hayır.. içini açıp da ep630'u cx300'e modlayamadıktan sonra bu iki kulaklık için "aynı" yorumunu yapamayız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.