Şimdi Ara

[KULAKLIK ÖNERİN] En iyi oyuncu kulaklığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, bana kaliteli bir oyuncu kulaklığı önermenizi istiyorum. Fiyat olarak maksimum 300 TL olursa iyi olur daha fazla ödeyemem.

Aradığım özellikler :

Sağlam olması

( Razer kulaklıklar gibi çabuk bozulmasın ve yıllarca kırılmadan kullanabileyim, aradığım en önemli özellik sağlam olmasıdır. )

Kaliteli mikrofon

(Mikrofon sesi karşı tarafa iyi iletsin, insanlar ne dediğimi çok net duyabilsin. Aradığım üçüncü olmassa olmaz.)

Ses kalitesi

(FPS oynarken ses kasabileyim, diğer insanların mikrofondan söylediklerini çok net duyabileyim ve patlama efektlerini gerçekçi duyabileyim. Aradığım ikinci önemli özellik.)

Garanti

( Garantisi uzun olsun, olmasa da olur ama. 2 yıl ve üzeri garanti tercihimdir.)

Müzik desteği

( Genellikle oyun oynayacağım ama müzik de dinleyeceğim. 3 saat oyun oynuyorsam 1 saatini müziğe ayırırım. Elektronik müzikle ilgiliyim o yüzden Bass önemlidir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rkut0vsk1 -- 9 Eylül 2013; 22:44:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• logitech g930 kullanıyorum tavsiye derim müzik ve oyunda gayet güzel. uzun sarj sureside harika
  • Onda ısınma problemi var diye duydum doğrumu? Ve mikrofonu çok kötü, adam kayıt yapmışhttp://m.youtube.com/watch?v=XamxF1ZuOjE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DXamxF1ZuOjE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rkut0vsk1 -- 10 Eylül 2013; 1:16:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.