Bildirim
Kulaklık önerisi bulamadım bir türlü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle Merhaba
Dinlediğiniz müzik türünü/türlerini söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim . Ama baktığım zaman klasik orta düzey bir kulaklık gibi gözüküyor ( deneme şansım olmadı malesef ) . Eğer vaktinizden ayırıp verdiğim iki siteye bakarsanız gerçekten istediğiniz tipte bir kulaklık bulabileceğinize inanıyorum
1-http://www.kulaklik.web.tr/ ( dh editörümüz Mair'in sitesi gayet güzel kısa akıcı ve net bir dille incelemeleri-yorumları vardır göz atmanızı canı gönülden tavsiye ederim )
2-https://audiobudget.com/product.php ( Buda dünya çapında ufakta olsa bir ünü olan F/P ürünü kulaklıklarını inceleyen ve puanlayan bir site , aklınızda olsun bunada bir bakın derim )
Direk net bir şey söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama benim her türden müzik dinleyenlere tavsiye ettiğim : boarseman CX98 var , mikrofonu yok ama baktığım kadarıyla kullandığınız kulaklıkta da mikrofon yok pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum onun için .
İnşallah yardımcı olabilmişimdir , başka bir sorunuz olursa ben her zaman buralardayım
İyi forumlar
-
630 sonrası cx98 dengeli sesiyle kesmez. Ama Rock Zircon basıyla iyi gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koss ruk30 hakkında ne düşünüyorsunuz? -
KZ ZS3 ü incelemeni tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- kulaklık tamiri
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- media markt ödeme reddedildi
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- sennheiser orpheus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X