Bildirim
Kulaklık seçimi?
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendi derdime kendim çare oldum, altec lansing kulaklık aldım. Tavsiye ederim. -
Hayırlı olsun valla ne diyelim, öneri olmamış ama..
Güle güle kullan -
dsp 500 alsaymışın -
Sağolun arkadaşlar bu aldığım modelde iyi, herkezede tavsiye ederim. Altec Lansing ahs615.
-
Altec Lansing speakerlarıda çok iyidir güzel tercih gülegüle kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: enyz
Altec Lansing speakerlarıda çok iyidir güzel tercih gülegüle kullan
mx5021 hoparlörler aldım 2+1, şu anda memnunum konudan sapcaz biraz ama tavisye edebilieceğin başka altec lansing ürünü var mı? -
kulaklık alacaksınız philips alın derim -
Sennheiser px100..O basları başka kulaklıktan alamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 18 Ağustos 2006; 0:52:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
kulaklık alacaksınız philips alın derim
+1 -
ben plantronics audio90 kullanıyorum. görünüş ve rahatlık olarak dsp 500 gibi. fiyatı da makul. (DSP 500 BİRAZ PAHALI OLDUGUNDAN KENDİMİ TATMİN ETMEK İÇİN ALDIM.) gayet güzel ama. -
Neredeyse bir haftadır kullanıyorum ve performansı süper, bass ve tizz harika geliyor ve hepinize tavsiye ediyorum. Altec Lansing AHS615!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X