Şimdi Ara

Oyun Kulaklığı Seçimi ve Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün yeni bir oyuncu kulaklığı almaya kadar verdim ama almadan önce forum üyelerine danışmak istiyorum. 2 tane model belirledim kafamda sizce hangisi daha uygundur ?

1- LOGITECH G430 OYUN HEADSET ( 231 TL )

2- CREATIVE CREATIVE SB TACTIC3D RAGE USB MİKROFONLU OYUN KULAKLIĞI ( 216 TL )

3- CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 PCI SES KARTI ( 56 TL )

BENIM BİLGİSAYARIMDA HARİCİ BİR SES KARTI YOK BU YÜZDEN KULAKLIĞIN ÖZELLİĞİ OLAN 7.1 SES DESTEĞİNDEN YARARLANABİLİR MİYİM ? YOKSA 3. SEÇENEKTEKİ SES KARTINI ALMALI MIYIM ?

Teşekkürler.

Oyun Kulaklığı Seçimi ve Destek Oyun Kulaklığı Seçimi ve Destek

• Merhaba öncelikle Logitech de esnek tasarım vardır.
    Rage daha Ağır Daha Sert bir kulaklıktır..
    SteelSeries Siberia V2 alabilirsiiz iyi forumlar..
  • Logitech ve creative Ses sistemi üzerinedir. oysa steelseries oyun üstüne kurulmustur ve oyuncular için en iyisidir. Stellseries kulaklıklarını araştır derim.
  • Peki ses kartı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman474

Merhaba,

Bugün yeni bir oyuncu kulaklığı almaya kadar verdim ama almadan önce forum üyelerine danışmak istiyorum. 2 tane model belirledim kafamda sizce hangisi daha uygundur ?

BENIM BİLGİSAYARIMDA HARİCİ BİR SES KARTI YOK BU YÜZDEN KULAKLIĞIN ÖZELLİĞİ OLAN 7.1 SES DESTEĞİNDEN YARARLANABİLİR MİYİM ? YOKSA 3. SEÇENEKTEKİ SES KARTINI ALMALI MIYIM ?

Teşekkürler.

Oyun Kulaklığı Seçimi ve Destek Oyun Kulaklığı Seçimi ve Destek

Diğerlerini deneme şansım olmadı fakat Logitech G430 kullanıcısıyım. Ürün kendi USB ses kartıyla beraber geliyor. İsterseniz onunla kullanıp Surround yani sanal 7.1 deneyiminden yararlanabilirsiniz, isterseniz yine kendi ses kartıyla Surround açmadan kullanabilirsiniz, isterseniz de jakları ses kartından çıkartıp kendi ses kartınıza veya ileride alırsanız ona takarak kullanabilirsiniz. Yüksek sesten ziyade kaliteli ses ve konfor düşünüyorsanız deri olmayışının da verdiği rahatlıkla Logitech G430'u önerebilirim.

• plantronics gamecom 780 al bak keyfine ses kartıyla falanda uğraşmazsın hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Diğerlerini deneme şansım olmadı fakat Logitech G430 kullanıcısıyım. Ürün kendi USB ses kartıyla beraber geliyor. İsterseniz onunla kullanıp Surround yani sanal 7.1 deneyiminden yararlanabilirsiniz, isterseniz yine kendi ses kartıyla Surround açmadan kullanabilirsiniz, isterseniz de jakları ses kartından çıkartıp kendi ses kartınıza veya ileride alırsanız ona takarak kullanabilirsiniz. Yüksek sesten ziyade kaliteli ses ve konfor düşünüyorsanız deri olmayışının da verdiği rahatlıkla Logitech G430'u önerebilirim.

Alıntıları Göster
    Logitech G430'da kişiselleştirilebilir arayüz var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman474 -- 4 Ağustos 2013; 0:55:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • steeelseries siberia veya 7h al arkana bakma ...
  • quote:

Logitech G430'da kişiselleştirilebilir arayüz var mıdır ?

Kişiselleştirilebilir arayüz derken ne kastettiğinizi anlayamadım. Arayüzden kulaklığın asıl özelliği olan Surround 7.1 ayarlarını, Mikrofon ve Hoparlör düzeyini, Bas ve Tiz ayarını, Detaylı Ekolayzer ayarını yapabiliyorsunuz ve bir de üzerinde G tuşları olan herhangi başka bir Logitech ürününüz varsa bu tuşlara troll, uzaylı gibi sesler atayarak sesinizi değiştirebiliyorsunuz.
  • görünüş istiyorsan steelseries v2 son serisi var ışıklı
  • bence g430 al derim süper bir kulaklık ben de alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.