Bildirim
kulaklık seçiminde yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bluetooth lu beats kulaklıklarına baktın mı ? -
-
beats X kesinlikle tavsiyemdir, her alanda gayet iyi. Özellikle 5dk'da %25 yapan hızlı şarj sistemi çok kullanışlı.
Almadan önce haftalarca bütün wireless kulaklıkların incelemelirine bakmıştım benim en beğendiğim bu oldu.
Link paylaşmışsınız zaten fakat özellikle beats gibi ürünleri apple.com dan almanızı tavsiye ederim. -
airpods neden daha iyi değil peki@SQaWeR -
Yok bence gayet iyi özellikleri ama anladığım kadarıyla müzik için istiyosunuz ağırlıkla, ben de alırken tercihim müzik olduğu için bunu seçtim. Airpods bunun kadar yüksek ses vermiyor ve müziklerdeki bass ve netlik beats X de daha güzel geldi kulağıma. İsterseniz youtube da videoları vardı airpods vs beats X hakkında (izlediklerim ingilizceydi, eğer ingilizceniz varsa mutlaka bakmanızı tavsiye ederim, aynı tür karşılaştırmalar başka kulaklıklarla da var) -
Nerede almak istiyorum -
-
Hocam hangi mağazada çektiniz bu fotoğrafı? Eğer 599 ise almak istiyorum. İnternetten alabilir miyiz? -
Yukarıda link i ni paylaştım mağazada stok kalmadı -
Neden bu kadar ucuz? -
Rengi çok kötü de ondan. Kızların bile kolay kolay şeçmiyeceği bir renk -
Ben rengi çok beğendim ancak ses kalitesi nasıldır sizce? -
650 TL ye alabileceğiniz daha iyi bir kulaklık yok. Gerçek fiyatı 1400 TL -
Ben bluedio ufo 2 almayı düşünmüştüm. Eğer kulaklıktan anlıyorsanız kıyaslarsanız sevinirim. -
Bilmiyorum fakat bu fiyata daha ucuz ve kalitesi yüksek kulaklık bulmak imkansız renk güzel olsa alacamdA kız rengi -
Hocam ben aldım. Çok memnunum kullanıyorum en sevdiğim eflatun renginin gelmesi de şans. Çok sağolun bu bilgiyi vererek almama vesile olduğunuz için. -
Fotoğraf atabilir misin ?
Rengini canlı görmedim -
-
Rengi güzelmiş aslında. Fakat erkeğe çok gider mi kararsız kalmıştım. Siteye girdim baktım stokta bitmiş. Sağlık olsun güle güle kullanın
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- ana ve kilitli ekran çok şarj yiyor
- iphone eldiven modu
- airpods pil değişimi
- en iyi powerbank markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X