Şimdi Ara

Kulaklık Seçiminde Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir yıldır Creative Ep 630 Kanal içi kulaklık kullanıyorum ilk başlarda daha önceden bu tarz bir kulaklık kullanmadığım için sesler güzel geliyordu ama kulaklıklara alıştıkça kulaklığa soğumaya başladım. Sonuç olarak şuanda kullandığım kulaklıklardan memnun değilim ve daha iyi bir kulaklık satın almak istiyorum, forumda kulaklık ile ilgili tüm başlıklara tek tek baktım ve aklıma yatan bazı modelleri sıralamak istoyorum

1. Sennheiser CX 500........................................ 221.10 YTL KDV Dahil
    2. Sennheiser IE 4............................................. 170.49 YTL KDV Dahil
    3. Jays d-Jays................................................... 247.82 YTL KDV Dahil
    4. Ultimate Ears Super-fi 3 Studio....................... 234.77 YTL KDV Dahil
    5. Shure SE110................................................. 300.02 YTL KDV Dahil

Yukarıda yazdığım kulaklıklardan birini satın alabilirım max. bütçem 250 YTL, eğer yanlış bilmiyorsam (yanlışsam düzeltin lütfen) yazdığım ilk 3 kulaklık Kanal içi kulaklık sondaki diğer iki kulaklık ise Kulak içi monitör tipi kısaca IEM kulaklık. Ben dışarıdan sesi kesen kanal içi kulaklık satın almak istoyorum ama birde aynı şekilde ses izalasyonu sağlayan kanal içi monitör tip kulaklık var yukarıda yazdığım son iki model gibi, hangi tip kulaklık müzik dinlemek için daha uygundur, siz hangisini tavsiye edersiniz, aralarındaki farklar nelerdir? Yurtdışından ürün satın almak istemiyorum, yukarıda yazdığım ürün fiyatları elmasepeti.com dan alınıtıdır. Satın alacağım kulaklığı Creative Zen, iPhone 3G ve ilerleyen aylarda satın almayı planladığım 3. Nesil iPod Classic 120 GB ile birlikte kullanıcam. Her türden müzik dinliyorum önemli olan müziğin kulağıma hoş gelmesi.

Yukarıda yazdığım modeller dışında sizin tavsiye edeceğiniz bütçeme uygun başka model ve marka ürünleride düşünücem.

Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• yurtdışı istemiyorum demişşin ama arada 1/3 fiyat farkı varhttp://www.mymemory.co.uk/Portable-Headphones adresten bakabilirsin kargoda bedava aynı şekilde ebay'ıda kullanabilirsin karar senin.İnsan garantili olsun ister ama aradaki fark ortada.
  • Aslında yurtdışında daha ucuz olduğunu biliyorum tabi ordan almak daha mantıklı ama nasıl satın alıcam, ürün elime geçmezse satıcı firma veya şahısla nasıl iletişime geçicem bu konular hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden yurtiçini tercih ettim. Satın alacağım modele karar vermeme yardımcı olursanız daha sonra yurtdışından satın almak hakkında da tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse yurtdışınıda düşünürüm.
  • Yuin OK1 alın. Listedeki kulaklıklardan bir sınıf yukarı.
    UM2 ile kapışan ve onu da bazı açılardan ezen bir kulaklık (Yabancı sitelerde okuduklarımdan derleyince)

Ben kullanıyorum ve memnunum. HiFi bir kulak içi kulaklıktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaykusu

Yuin OK1 alın. Listedeki kulaklıklardan bir sınıf yukarı.
    UM2 ile kapışan ve onu da bazı açılardan ezen bir kulaklık (Yabancı sitelerde okuduklarımdan derleyince)

Ben kullanıyorum ve memnunum. HiFi bir kulak içi kulaklıktır.

Öncelikle zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim az önce önerdiğiniz kulaklığın sizin tarafınızdan yapılan incelemesine bir göz attım ama yurtdışından almanıza rağmen 280 lira ödemişsiniz bun benim bütçemi fazlasıyla aşıyor 200 ytl ye kadar düşünüyorum yurtiçinden alırsam taksitli olarak en fazla 250 lira ya çıkabilirim. Yukarıda yazdığım kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz veya önerebileceğiniz başka bir model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 20 Aralık 2008; 1:39:16 >
  • Listedekilerden herhangi birini kullanmadım, yorumda bulunup sizi yanıltmak istemem.
    Sennheiser CX-500' ü araştırmanızı tavsiye edebilirim sadece. Fiyatı da listedeki kadar yüksek değil diye biliyorum.

Türkiye distribütörü :www.metan.com fiyat için işinize yarayabilir.
  • ie alma abartılı bass var cx300 ondan daha iyi.4 ve beş özellikle 4 her tarzda en iyi sesi veren bir alettir ultimate ears bu işi iyi yapar.
  • @nighteen önerin içi teşekkürler sen Ultimate Ears Super-fi 3 Studio diyorsun peki CX 500 ile arasında kalite farkı çok varmıdır hangisi daha iyi performans verir gerçi farklı tip kulaklıklar ama fiyat olarak hemen hemen aynı olduğu için kıyaslamanızı istiyorum.

@Uzaykusu verdiğin distribütör adresinden fiyatlara baktım benim yazdığım fiyatlarla aynı bu aralar euro kuru yüksek olduğu için maliyet artıyor...
  • rock metal dinliyorsan kanal tipi alma alacaksan akg k324 shureler ya da ultimate ears.Westone falan da bassları çoktur um 2 özellikle baya abartılı bassları var bose in earlar zaten fiyatına göre kötü denebilecek kulaklıklar.Ultimate ears tabiyki iyidir bir kere her açıdan kanal tipi kulaklıklardan fazla beklenti içerisine girmeyin.Bu kanal tipi cx serisi ielere falan o kadar para vermek anlamsız kulaklık pedi ile mx 160 bile onlara oldukça yakın bence bazı modellerden çok daha doğal ve iyi ses veriyor.cx500den basslar fazla ama bu detaylı demek değil yoğun bass kötü kulaklık değil ama bahsettiğin model ile yarışması imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 21 Aralık 2008; 1:22:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.