Şimdi Ara

kulaklık ses kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklık ses performansı olarak 5800 5530 veya n95 den hangisini almalıyım...Benim için önemli olan birazda sesin yüksekligi....... Herkes türlü türlü şeyler söylemiş tüm forumu gezdim çeşitli bilgiler edindim tabi ama bu konuya deginilmemiş...Yaptıgım araştırmalarda 5800 kulaklık sesi az geliyor diyorlar...buna katılıyormusunuz...Lütfen yardım edin çok kararsızım....Şİmdiden vereceginiz cevaplar için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: barisbiyik

Arkadaşlar kulaklık ses performansı olarak 5800 5530 veya n95 den hangisini almalıyım...Benim için önemli olan birazda sesin yüksekligi....... Herkes türlü türlü şeyler söylemiş tüm forumu gezdim çeşitli bilgiler edindim tabi ama bu konuya deginilmemiş...Yaptıgım araştırmalarda 5800 kulaklık sesi az geliyor diyorlar...buna katılıyormusunuz...Lütfen yardım edin çok kararsızım....Şİmdiden vereceginiz cevaplar için teşekkür ederim

5800 XM NOKIA nın en iyi müzik telefonudur. Bunun için özel bir chip kullanıyormuş. Yanlışım varsa düzeltin. Kutudan çıkan kulanlık çok kötü olduğundan kullanıcıları yanıldıya düşürecektir.

CX200 Street II, Creative EP 630 gibi kulaklıkla dinlenirse performans %100 artacaktır. İşte o zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 31 Ekim 2009; 19:45:31 >

• kulaklıgın verdigi kalite olarak çok iyi oldugunu duydum ancak kulaklıktan çıkan ses daha iyi bir kulaklık aldıgımda yükselirmi...dediginiz gibi bir ep 630 la.
  • quote:

kulaklıgın verdigi kalite olarak çok iyi oldugunu duydum ancak kulaklıktan çıkan ses daha iyi bir kulaklık aldıgımda yükselirmi...dediginiz gibi bir ep 630 la.

Bendeki sıradan Philips kulalıkla bile çok sesi fazlasıyla yükseldi. Zaten mühim olan yüxek ses değil temiz sestir.
  • peki 5530 hakkında ne düşünüyorsunuz.sonuç olarak 5800 dan daha hızlı bir telefon ve benim için 3g de hiç önemli degil ekranı daha küçük farketmez ama en önemlisi 5800 dan çok daha hızlı bir telefon...ancak ses kalitesi olarak bir bilginiz varmı...forumlarda bu konuya hiç deginilmemiş
  • N95 kullandım kulaklık sesi yüksek ve kaliteliydi ama tavsiye etmiyorum symbian kitlenmelere,donmalara ve yavaş çalışmasına yol açıyo. Hazır fiyatıda düşmüşken 5800 alman daha mantıklı olur
  • 5800 ses kalitesi hapörlör olsun kulaklık olsun gayet güzel sadece yanında gelen kulaklık ta iş yok gönül rahtlığıyla alabilirsin telefonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skype ses kalitesi
    19 yıl önce açıldı
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki 5530 hakkında ne düşünüyorsunuz.sonuç olarak 5800 dan daha hızlı bir telefon ve benim için 3g de hiç önemli degil ekranı daha küçük farketmez ama en önemlisi 5800 dan çok daha hızlı bir telefon...ancak ses kalitesi olarak bir bilginiz varmı...forumlarda bu konuya hiç deginilmemiş

Madem 5530'u okadar çok sevıyorsun ve 5800'dan hızlı görüyorsun , 3G'yide takmıyorsan Al 1tane 5530 XM
    güzel bi tanede kulaklık al .. Bak keyfıne topıcle felan ugrasma oke ..
  • tabikide bende öyle düşünüyorum ama 5800 ın paket içerigi beni cezbediyor...8gb olması çok iyi..ayrıca daha ucuz ama sesinden korkuyordum arkadaşlarda aydınlattılar sagolsunlar...
  • BEnde ALdım 5800 Hiç Pişman değilim Sesi Şöyle uygulama hatası vs.vs.vs. YOK Kardeşim 5800 şimdiye kadar Nokia serisinden en güzeli sade camerası 5m pixel olsa baş edemezdi kimse :D Genede COk GüzeL resim Kalitesi var Kutudan cıkan Kullaklık yerine kendinize bi kulaklık bakın :D
  • tüm yorumlar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.