Şimdi Ara

KULAKLIK SES SORUNU yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonu rootladıktan sonra fark ettim ki Kulaklık taktıgımda Müzik sesi anormal olmuş. Normal dinlerken temiz gayet iyi ama kulaklıkla dinlemek istediğimde berbat.. Sanatçıların sesi sanki kuyudan geliyor gibi... Bunu düzeltebilmek için önerisi olan varmı Yardımcı olursanız sevinirim... Üstüne basarak söylüyorum rootladıktan sonra oldu yani kulaklıkta bir arıza yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankardem -- 17 Mayıs 2012; 22:44:09 >

• bende de aynı sorun var.
    ama bütün kulaklıklarda aynı değil. huaweinin kendi kulaklığı yada birçok kulaklıkta ses normaldir.
    ama iphone uyumlu v moda vibe 2 kulaklığım var müzik dinlemek için. o kulaklığı taktığımda ses sanki akustik gibi geliyor. (aynı kulaklığı daha önce de kullanıyordum sıkıntı yoktu. şimdi bilgisayarda kullanıyorum yine sıkıntı yok.)
    eskide bunu jack girişiyle ilgili donanımsal bir hata sanıyordum ama bazı romlarda bir süre düzelip sonra bozulunca yazılımsal olabileceğini düşünmeye başladım.
    forumber'in miui ve dzo aurora sürümlerini yüklediğimde sorun kalktı ama bir süre sonra yine aynı şekilde devam etti.
    bir çözümü olan varsa lütfen paylaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankardem

Arkadaşlar ben telefonu rootladıktan sonra fark ettim ki Kulaklık taktıgımda Müzik sesi anormal olmuş. Normal dinlerken temiz gayet iyi ama kulaklıkla dinlemek istediğimde berbat.. Sanatçıların sesi sanki kuyudan geliyor gibi... Bunu düzeltebilmek için önerisi olan varmı Yardımcı olursanız sevinirim... Üstüne basarak söylüyorum rootladıktan sonra oldu yani kulaklıkta bir arıza yok

sorun kulaklıkta değil hocam telefonda orjinal kulaklığı hariç hep böyle uyumlu kulaklık bulursan banada haber ver :))
  • Novero Brooklyn

http://www.sanalpazar.com/Kutusunda-Novero-Brooklyn-Kulakici-Mikrofonlu-Stereo-Ku__isp3833465

bu kulaklığı aldım ben, çok iyi sesi var. denildiği gibi bizim telefon kulaklık seçiyor, bu kulaklığı bile kutusunun içinden çıkan bir aparatı takarak kullanıyorum. o aparat takılıyken de bilgisayarda kullanılamıyor kulaklık. ilginç bir durum yani neden standart yapmazlar şunu arkadaş

• quote:

Arkadaşlar ben telefonu rootladıktan sonra fark ettim ki Kulaklık taktıgımda Müzik sesi anormal olmuş. Normal dinlerken temiz gayet iyi ama kulaklıkla dinlemek istediğimde berbat.. Sanatçıların sesi sanki kuyudan geliyor gibi... Bunu düzeltebilmek için önerisi olan varmı Yardımcı olursanız sevinirim... Üstüne basarak söylüyorum rootladıktan sonra oldu yani kulaklıkta bir arıza yok

Aynı sorun bede de var, bende ki sorun donanımsal, yani port da sıkıntı var, kulaklık girişini oynatınca düzeliyor bende. Garantiye göndericem ben ama 1 aya geri göndermezler diye gözüm yemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babow

quote:

Aynı sorun bede de var, bende ki sorun donanımsal, yani port da sıkıntı var, kulaklık girişini oynatınca düzeliyor bende. Garantiye göndericem ben ama 1 aya geri göndermezler diye gözüm yemiyor...

hocam senin sorunun ben de vardı adana kvk ya gönderdim geri gelmesi 24 gün sürdü. :) açıklamada sadece soğuk lehim yapıldı yazıyor ve şimdi hiç bir sorun kalmadı çok şükür.

• Benim kulaklığımdada aynı sorun var ama benimki telefonda değil laptopta.Ayrıca laptopa daha hiç root atılmadı ve kulaklıkta orjinal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SES SORUNU ACIL YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben evde tanıdığım birine soğuk lehim yaptırsam düzelir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.