Şimdi Ara

Kulaklık silikonu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Phonak Audeo PFE 112 kulaklığımın orta boy silikonlarından birini kaybettim.. Küçük olanlar baya küçük, büyük olanda oluyor fakat tam oturmuyor... Acaba bu silikonlar standart mıdır? Aynısından bulabilir miyim? Yada buna uyacak bir silikon bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 5 Nisan 2011; 10:39:15 >

• süngermi silikonmu hocam
  • Sünger ne yaa silikon silikon (Yok bulaşık süngeri anasını satim )
    quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

süngermi silikonmu hocam

Başlık ve hatalı sözcükler düzeltildi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 5 Nisan 2011; 10:40:26 >

• ucu genişmi dar olanlardan mı
  • quote:

ucu genişmi dar olanlardan mı

Hocam SS'de gösterdim...

• hocam öbür tarafı nasıl iç kısmı genişmi dar mı
  • quote:

hocam öbür tarafı nasıl iç kısmı genişmi dar mı

Hocam öbür tarafı derken neyi kastettiğinizi anlamadım... Ne bakımdan sorduğunuzu söylerseniz bende ona göre konuşayım.. Tam çıkaramadım.. Kulaklıkta zaten silikonun takıldığı kısmı standart hepsi aynı.. Kulağa doğru giren kısmı da orta boy olan işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 5 Nisan 2011; 11:22:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KULAKLIK PEDİ EAR PED
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

Hocam öbür tarafı derken neyi kastettiğinizi anlamadım... Ne bakımdan sorduğunuzu söylerseniz bende ona göre konuşayım.. Tam çıkaramadım.. Kulaklıkta zaten süngerin takıldığı kısmı standart hepsi aynı.. Kulağa doğru giren kısmı da orta boy olan işte...

kulaklığın ucuna giren kısmı hoca
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

Hocam öbür tarafı derken neyi kastettiğinizi anlamadım... Ne bakımdan sorduğunuzu söylerseniz bende ona göre konuşayım.. Tam çıkaramadım.. Kulaklıkta zaten süngerin takıldığı kısmı standart hepsi aynı.. Kulağa doğru giren kısmı da orta boy olan işte...

kulaklığın ucuna giren kısmı hoca

Dar hocam, zaten SS'ye bakarsanız ne büyüklükte olduğunu görürsünüz.. Bakın nette bi SS daha gördüm daha iyi anlarsınız buradan herhalde...

• bi bakayım eve gidince çok dar gibi gelmedi bana birearsonic inki kadar dar değil biraz daha geniş gibi
  • pfe ninkileri phonaka sor derim.kolay bulamazsın
  • Görüştüm Phonak'la; 10 TL + kargo karşılığı tüm silikonları gönderecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 6 Nisan 2011; 13:18:25 >
  • JABRA SPORt BLUETOOTH MODELİ MEVCUT UCU GENİŞ YEDEK KULAKLIK UCU İSTİYORUM BU MODELE MEVCUT ACABA NERDEN BULABİLRİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER:..
  • konuyu dirilttim galiba. elimde birsürü kulaklık ucu var. özelden isteyen varsa mesaj atabilir. uygun fiyata verebilirim. powerbeats2 ve samsung telefon kulaklarının ucuna uygun hepsi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kulaklık silikonu :( Kulaklık silikonu :( Kulaklık silikonu :( Kulaklık silikonu :( Kulaklık silikonu :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.