Şimdi Ara

Kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunuma hemen geçmek istiyorum öncelikle laptop modelini veriyim lenovo 20150 sorunum şu laptobumda 2 adet ses aygıtı var birisi high definition audio diğeri conexant smartaudio hd high def. yüklü iken hopörlörden ses geliyo ses aygıtlarına basınca kulalığıda gösteriyo kulaklık takılı olmadığı halde fakat kulaklığı takınca algılamıyor ses aygıtlarında kulaklığı el ile varsayılan aygıt yapıyorum aygıtlarda ses çıkıyo gösteriyo fakat ses kulaklığa gelmiyor (kulaklık çalışıyor denedim)
    conexantı yükleyince high def. siliniyor ve ne hop. ne kulaklıktan ses geliyor hiç bir şekil de ses gelmiyor lütfen yardım edin driver programlarını denedim bi etkisi olmadı

• Doğru driver kurduğundan emin ol....
  • aga yüklerken uygun değil uyarısı geliyor bildiğim yanlış driverda ama öyle bişey demedi şu high def. conexant aynı anda yüklenmiyor acaba ondan ola bilirmi birini yükleyince birisi siliniyor high def. de hop. çalışıyor kulaklık çalışmıyor conexant ta hiç biri çalışmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet9098 -- 9 Ocak 2015; 21:01:33 >
  • Yardım ede bilecek yokmu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    5 ay önce açıldı
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.