Merhaba arkadaşlar, telefonum Asus Zenfone 3. İlk defa başıma böyle bir şey geldi.Çin'den kulaklık siparişi verdim, ucuz yollu. Ses kötü olunca Player uygulaması indirdim. Bir iki müzik dinledim.Kulaklığı çıkarttıktan sonra sosyal medyadan video izleyeyim dedim, ses gelmedi. Sorun şu ki; kulaklık kablosu takılı olmadığı halde telefon ekranının üst simgesinde kulaklık takılıymış gibi "kulaklık simgesi" var.Ve sesli herhangi bir şey açtığımda kulaklık taktığım zaman kulaklıktan yine ses geliyor.Kulaklığı çıkarttığımda, telefon kulaklığın hâlâ kendine bağlı olduğunu zannediyor.Yeniden başlattım vesaire ancak çözüm bulamadım, yardım eder misiniz?
İlk mesajın içeriğinde değiştirme yapamıyorum, o nedenle #EDİT: Tam anlatamayacağım, çünkü net değil. Şunu fark ettim: Kulaklık takılı olmadığında "kulaklık" simgesi, kulaklık takılı olduğunda "kablolu kulaklık" simgesi aktif, derken; o kaybolup tekrar "kulaklık" olarak görünüyor. Kafası bir karışık... Açıkçası bugün bir suya temas olmuştu ancak ben sadece kulaklık girişine yeni kulaklık takıldıktan sonra farkedebildim. Umarım düzelir, çünkü gözüm gibi baktım bu güne dek, bu dandik şey için bozulsun istemem.