Şimdi Ara

kulaklik tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun dogru yerde olup olmadigini bilmiyorum, eger degilse affoluna ...
    Elimde longitech buyuk micli pc kulakligi vardi jac cikisinda temassizlik oldugundan yeni birseye ihtiyacim var dr dre gibi ucuk kacik fiyatlari olmayan 50-60 tlyi gecmeyecek ses sterio kalitesi tatmin edecek guzel kulaklik tavsiyelerini bekliyorum
    Not: Bu tur kulakliga tam olarak ne deniyor tam bilmiyorum ama bildigim kadariyla sterio kulaklik dendigini hatirkiyorum su ufak olanlardan degilde su buyuk olanlardan istiyorum elimdekinde oyuncu kulakligi gibi oldugundan mic. agiza dogru cikinti duruyir ve disarda pek hos durmuyor sokakta da rahat kullanabilecegim birsey istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tavsiye icin saol mic onemli deildi ama gordugum urunde yukariya kaydirilabilir olduhindan sorun olmaz hic belli bile olmaz , oncelik kalite oldugundan mic. Filan onemli degil

• 50-60 TL ye iyi kulaklıklar var tabi. Yalnız bunların hiçbiri ses konusunda aşağıdaki kulaklığın yanına yaklaşamaz. Adam gibi kullanan malının kıymetini bilen biriysen al bu kulaklığı 5-10 sene kullan.

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha Kulaklık

• yok 120 lira veremem diyorsan aşşağıdaki kulaklığı al. Bunu da kullandım. Sesi gayet iyi. Yalnız 120 liralık kulaklıkla bunun arasında çok fark var.

Philips SHM1900 Mikrofonlu Kulaklık

• Kulakliklar guzel, butceme en uygunu 25 tl philips guzele benziyor ama sanki sokakta biraz garip durur gibime geliyor mic. filan 120 tllik oldukca kaliteli duruyor ama simdiye kadar cakma mal kullandim simdi kotu olsun marka olsun istiyorum, birde son iki ilanda usb demis giris icin ben tablete takicam o yuzden jac girisi olmasi lazim eger jac ise tqmamdir philips i almayi dunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.