Şimdi Ara

Kulaklık tavsiye (300 Tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben film izlemeyi çok seven biriyim ancak apartmanda yaşadığım için düzgün bir ses sistemi kullanamıyorum. Bu yüzden kulaklık almaya karar verdim. Donanım haber incelemesinden dolayı ilk tercihim Logitech g930 oldu ama fiyatı yüzünden vazgeçip g35'e yöneldim.
    Sizden öncelik film olacak şekilde film ve müzik için kulaklık tavsiyesi rica ediyorum.
    Kulaklık hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarımda kullanacağım için analog kulaklık tavsiyelerinde harici ses kartı gerekliliği doğuyor.Eğer değer derseniz bütçemi 400 TL'ye kadar çıkarabilirim.
    Filmlerden ve müziklerden keyif alabilmak için en uygun usb kulaklık veya analog kulaklık+harici ses kartı seçenekleri nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son bir sorum daha olacak. Kulaklık özelliklerinde yazan empedans değeri ve frekans aralığı nedir?

• birader bende film müzik için kulaklık aldım steelseries siberia neckband hem şekli olsun hem ses olsun muhteşem bir ürün piyasada 200e bulursun bu arada ses kartına ihtiyacın yok genelde bu ses kartları surround yani sanalda 7.1 5.1 verirler ama film ve müzik için gereksiz ama fps oyun oynuyosan kesinlikle almalısın adamın nerden geldiğini çok net hissttiriyolar
  • Cevap için teşekkür ederim. Başka önerisi olan yok mu?
  • sennheiser hd 448... bu ürün tam istediğim gibi görünüm ve özellik olarak.. bende arıyorum ama detaylı bilgi bulamadım forumlarda o yüzden hala araştırıyorum ama sanırım bunu alıcam..
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic Digital

Başka bir arkadaşada bunu önerdim bizzat arkadaşımda deneme fırsatım oldu gayet tatmin edici bir ses kalitesi var.
  • G35 senin için iyi bir tecih olabilir çünkü kasaya ses kartı taksan bile laptop da olmayacak.
  • Bende g35 diye düşünüyorum. Çünkü Sennheiser ların hakkını verecek ses kartım yok ama g35'i alsam filmlerde tatmin edici bir kalitesi var mı diye şüphe ediyorum deneme imkanım olmadığı için. G35'i deneyen arkadaşlarda yorumda bulunabilirler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 330tl ye g35 aldım öneririm
  • bazı arkadaşlar g35 demişler yalnız g35 oyun kulaklığıdır. yani oyunda iyakaladığınız bir performansı müzik ve filmde yakalayamssınız ama tercih sizin yinede.. g35 alırsanız sonradan pişman olabilirsiniz..
  • oyun kulaklığı olduğunun farkındayım ama 7.1 olduğu için filmdede iyi olur diye düşünmüştüm. Siz ne önerirsiniz?
    Ken Masters kulaklığı filmlerde denedin mi? 7.1 güzel çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=X-Tatic Digital

Başka bir arkadaşada bunu önerdim bizzat arkadaşımda deneme fırsatım oldu gayet tatmin edici bir ses kalitesi var.

+ 1 bu fiyata gayet iyi bir seçim
  • Sharkoon güzel kulaklık ama laptop ses kartıyla düzgün performans verir mi?
    Bir de g35 ile her ses kodek ini sorunsuz bir şekilde dinleyebilir miyim?
  • Arkadaşlar peki AKG K 141 Mk. II ve sennheiser hd 448 hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Birde bende Sennheiser mm200 bluetooth kulaklık bu yazdığım kulaklıklarla bunun arasında fark vardır değil mi?
    Kusura bakmayın kulaklıklardan hiç anlamadığım için bu kadar çok soruyorum

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel1991 -- 8 Ekim 2011; 2:14:49 >
  • Sennheiser hd 202 kullanıyorum gayet memnunum. hd 448 kullanmadım ama 202'den çok daha iyi olduğunu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.