Bildirim
Kulaklık Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba. Sizin durum özel. Ses işinde denge olmazsa olmaz. Kulağınızı kullanmayacağınız kemikten iletim şart.
İstanbuldaysanız önereceğim bu özel kulaklığı denemeye davet ederim sizi.
www.google.comtrekz titanium - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=trekz+titanium&oq=trekz&aqs=chrome.1.69i57j0l2j5.6201j0j7&client=ms-android-lge-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
peki bununla oyunlarda ses kasabilirmiyim pubg gibi fps tarzıquote:
Orijinalden alıntı: Mair
Merhaba. Sizin durum özel. Ses işinde denge olmazsa olmaz. Kulağınızı kullanmayacağınız kemikten iletim şart.
www.google.comtrekz titanium - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=trekz+titanium&oq=trekz&aqs=chrome.1.69i57j0l2j5.6201j0j7&client=ms-android-lge-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
Kulağınızın içine girecek bir kulaklık kadar olmayacak ama hiç yoktan iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulağınızın içine girecek bir kulaklık kadar olmayacak ama hiç yoktan iyidir.
Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, fakat doktor kulağıma cihaz için umut olmadığını söylemişti diye hatırlıyorum ama İstanbul a geldiğimde sizinle irtibata geçip denerim. -
Sevinirim. Her zaman bir çözüm mevcuttur.
Arkadaşlar merhaba. Huawei freebuds lite almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı acaba deneyimleri yada yorumları nelerdir acaba??
Kullanan arkadaşlar da Özellikle ses kalitesi ve videolardaki ses kayması sorunları çözüldü mü?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fiyatı ne kadar dıquote:
Orijinalden alıntı: Mair
-
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- kulaklık tamiri
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- jbl kulaklık bataryası
- realme buds air 6 pro
- huawei freebuds pro 4
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X