Şimdi Ara

Kulaklık tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark.lar bir haftadır araştırmaktayım... max 50tl bütçem var... aklımda ep630 vardı ama burdaki yorumlar korkuttu beni aklımda mx370 ve mx270 de var idi ama ep360 kulakiçi oldugu için onu düşünüyordum... sizce hangisini almalıyım ?

yardımcı olursanız ssevinirim önerebilcgnz baska kulaklıklar var ise max50tl olacak biçimde onları da degerlendirebilirim... anlıcagınız kafam iice karıştı S:

• Artık bu tavsiyelere bir sınırlandırma gelse iyi olur. 2 konudan 1'i tavsiye oluyor. Seninle aynı isteklere sahip biri mutlaka son 1 hafta içinde konu açmıştır. Günde birkaç tane böyle konu açıldığını düşünürsek kesin aradığını bulursun.
  • soru cevap başlığı tamda bu konu kirliliğine çare olabilmek için açılmıştı ama genlerimizde araştırma yapmak gibi bir olgu yok.böyle konular yüzünden inceleme yazıları aralarda kaybolup gidiyor maalesef.

lütfen önce araştırın,hala soru işareti olursa ondan sonra konu açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 18 Aralık 2010; 17:51:28 >
  • araştırdım kardeşim... araştırdım yazım oraya üç tane kulaklık.. ep630 alcam dedim bir baktım ep630 diğer konuda kötülenmiş aklım karıştı acaba dedim sennheiserlar ile ikisi arasındaki farkı bilenler var mı die sorddum düşündügüm sennheiserlearı da söeldim orada... ep630 konu başlıgında yazdım ama oraya cvp gelmeyince konu açayım dedim...
  • Arkadaşlar bütün konuları baştan sona araştırmış biri olarak soruyorum ben de aynı soruyu. Bu kadar başlığın arasına yeni bir başlık açmamak için. 40-50 liraya hangi kulaklık maksimum performansı verebilir? Saygılar.
  • sessiz ortamlarda dinliyosanız sennheiser mx serisi.otobüs vs için kanal içi olsun çamurdan olsun mantığıyla creative ep630
    yurtdışı tercih edilirse(ki edilmeli) soundmagic pl30
    ve bunlar yazılmıştı
  • eğer 60-70 tl verebilirsen sennheiser cx280 alabilirsin maximum 50 tl vereceğim diyorsan ep-630 alabilirsin ep-630 alacaksan vatan bilgisayar'ı takip et bazı günler 36-37 tl'ye satılıyor
  • philips alma sennheiser veya sony al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.